10 ting i måske ikke vidste om malle

Der er kommet en masse nye læsere her den seneste tid. Derfor er det da, ved at være tid, til en bette introduktion igen.

Først fakta.

Navnet er malle, og Malene når jeg har lavet ballade 🙈 jeg blev 30 i efteråret 18. Bor i Horsens sammen med Fru Larsen. Fru Larsen er nerven i min forretning og min elskede vare bil, opkaldt efter min mormor.

* Jeg er uddannet blomster dekoratør og revisor assistent. Samtidigt med, har jeg arbejdet på tanken circle K i over 8 år.

* Jeg er en knokler og sidder jeg stille alt for længe af gangen begynder hovedet, at finde på nye ideer.

* jeg elsker planter og indretning, både indvendig og udvendig.

* Jeg elsker Instagram og bruger gerne en hel søndag på, at sidde og følge med i andre plante profiler. Det betyder også, at jeg sidder en hel søndag og råber stooooop, når de vandet alt for meget 🙈

* jeg er generelt kreativt anlagt og føler lidt, at min sans for, at finde nye ideer og sammensætte ting og sager, har udkonkurreret min sans for, at have orden og rent.

* For næsten 3 år siden fik jeg tinitus. Det bliver aldrig helt godt igen. Men jeg har virkelig flyttet mig og arbejder meget med min udfordring.

* Jeg er klart mere en arbejde og en hjemmepige, end en party pige.

* Jeg har et svagt hjerte for amerikansk reality. Jeg elsker vanderpump rules, the real housewife of Beverly Hills og Very cavalleri. Jeg ser ikke ret meget fjernsyn, men det ser jeg hele tiden.

* Jeg elsker at synge men, det lyder virkelig ikke godt. Det lyder lidt som, at trække en kat i halen. Ikke nogen rar oplevelse.

* Og så til alt det løse: jeg har dynen med på sofaen, spiser i sengen og tisser for åben dør, når jeg er alene hjemme.


Af hjertet tak fordi i vil læse med

Klem.

Synes godt om

Kommentarer