2019

Januar måned er altid en stille måned for mig. Det er en måned, hvor jeg reflekterer rigtigt meget. Ser tilbage og ikke mindst frem.


Der er torve fri, så det eneste jeg egentligt har på programmet, er et par arrangementer, og så tanken. Det føles så godt inde i maven. Så er der plads til ro, fordybelse og ikke mindst afslapning. Det har der, ved gud ikke været tid til, de sidste par måneder.


Mange af jer kender mig ikke personligt, og følger kun med i de få minutter af min dag, jeg deler her inde.

Resten af jer ved, at 2019 startede flyvende for mig. Det var med fuld fart fremad og det her, kunne ikke gå galt. Med made by malle øjnes gik de første måneder rigtigt fint.

Men personligt kom der en masse i vejen i løbet af sommeren, som flyttede mit fokus.

Det endte desværre også med, at gøre 2019 til et rigtigt hårdt år for mig.

Jeg har måtte skære nogle mennesker fra, som bestemt ikke var gode for mig.


Det kostede utroligt mange ressourcer i løbet af sensommeren, og havde også sine tegn i min virksomhed. Jeg kunne simpelthen ikke magte det hele på engang.


En enkeltmandsvirksomhed siger jo det hele, man er ene mand om opgaven. Det betyder også, at hvis den ene mand ikke har fokus, glad og tryg så hænger tingene ikke sammen mere.


Når jeg ser tilbage på efteråret af 2019, så sidder jeg med en masse taknemmelighed. Ikke mindst for mine forældre. Uden dem havde jeg ikke plantet begge fødder i 2020 og da slet ikke med et smil på læben. En speciel tanke til min mor, der har trukket og skubbet ekstra hårdt. Meget hårdere end man normalt skal hos ens 31 årige datter. Men hun har gjort det, fordi hun kender mig og ved, at det er det, der skal til for, at få mig videre igen.

Hvis der er nogen, der støtter mig i mit liv og ikke mindst i min virksomhed, så er det, om nogen mine forældre. Tak er et fattigt ord og der findes ikke nok af dem, til at beskrive taknemmeligheden over de to mennesker. Hold da op.

Nå ikke mere ros til dem, de kan slet ikke holde til det, og jeg ved, at mor læser alt det jeg laver højt for far. Så de går ikke glip af det 😍🤣


Jeg efterlader i 2019 alt min tvivl og usikkerhed.

Jeg træder ind i 2020 med alt min gå på mod, masser af lyst til livet og meget mere.

2020 bliver et godt år, det tror jeg på, og jeg glæder mig.


Synes godt om

Kommentarer