7 gode råd til gode køb og fede salg.En hobby som jeg godt kan lide at bruge søndagene på er loppemarkeder, kræmmermarkeder, bagagerumsmarkeder, ja kært barn har mange navne.
Det er super hyggeligt, folk er altid i godt humør og stemningen er altid i top.
Mit lille købmandsgen elsker disse dage.
Nogle gange har jeg begge kasketter på, både som sælger og som køber.
Det sker nemlig også, at jeg selv har en stand, hvor jeg forsøger at sælge noget af mit guld.
Det betyder jo at der er plads til noget nyt.
Jeg er vild med at gøre en god handel, både som sælger og køber.
Når jeg kigger rundt i mit hjem har jeg faktisk også gjort nogle gode fund.
Mange af dem er dog allerede solgt videre igen. Jeg er ikke altid så god til at have de samme ting til at stå alt for længe.
Der skal ske noget, og helst hele tiden.


Nogle gode råd til Loppemarked mennesker.

1. Hvis du vil gøre rigtigt gode fund så kom tidligt om morgen. Det er også gerne der de professionelle kræmmere er. Men på samme tid, så kan du også være heldigt at få dine loppefund til næsten ingen penge sidst på dagen.
2. Kontanter. Selvom de fleste har Mobilepay eller Swipp i dag, så ville det da være virkelig træls, hvis du var nødt til at gå glip af dit fund, fordi du ikke har mulighed for at betale.
3. Respekt. Prut om prisen, helt sikkert. Men jeg synes også at det er vigtigt at være respektfuld. Har du tænkt at 20 kr. er en god pris og sælger siger 250 kr. så i stedet for at forsøge og måske fornærme sælgeren at sige at i er så langt fra hinanden. Så slutter alle i en god tone og ingen bliver fornærmet.
4. Prisen er ikke altid den pris der bliver sagt. Hvis en sælger siger 35 kr. er det sjældent at der ikke er mulighed for lidt forhandling. Husk, det koster ikke noget at forsøge, så længe det er med et smil på læben og i en god tone.
5. Opbevaring. Det er en rigtig god ide at have sin egen opbevaring med. en kurv, poser eller evt. en trækvogn. Det er ikke altid at sælger har poser nok, eller mulighed for at pakke ind i aviser osv. Hellere sikre, at du selv har med, så ødelægger du i hvert fald ikke selv dine gode fund.
6. Alt kan sælges. Husk det!! Jeg står rigtigt tit selv og overvejer og overvejer. Men jeg har taget en beslutning om at gør jeg det. Så skal jeg købe det. Det ender altid med at være de ting man fortryder man ikke har købt.
Går det helt galt kan man jo selv bare sælge den videre igen, også er de fleste af pengene ikke gået tabt.
7. Godt humør og sommertøjet på. Husk det gode humør, masser af mønter, en flaske vand. Så er det bare at komme afsted og nyde dagen. Det er tit en ren fest at være afsted. Jeg kan få et helt adrenalinrus af følelsen af at gøre et godt kup.

Her er lidt billeder af nogle af mine loppefund.

Synes godt om

Kommentarer