7 gode råd til køb af julestjerner.Julestjernen er en sommerblomst!! Det er den fordi den blomstrer i sommerperioden i Mexico. Hvor der er vaaaarmt. Det vil sige at de kan bestemt ikke lide vores vinter. Derfor løber det mig koldt ned at ryggen, når jeg ser vogne stå op og ned af butiks facaderne. Disse vogne fyldt med julestjerner, er så godt som døde allerede. Hold nu op hvor er de lækre og flotte når de står der på vognene. Men men men når de kommer hjem i jeres lækre varme stuer så går der sjældent ret lang tid før den smider stort set alle bladene.

Hvad gør man så?

7 gode råd til køb af julestjerner.

1. Køb dine julestjerner i blomsterbutikken, der bliver de pakke godt ind så de klare sig indtil de kommer hjem i stuen.

2. De må ikke blive liggende ude i bilen. Ikke noget med at tage på cafe efter julestjerne køb.

3. Julestjerner vil gerne være dejligt fugtige, men ikke noget med at stå med fødderne i vand.

4. Kommer man i Bilka eller lign, og ser at de har julestjerner i deres blomster afdeling, hvor de ikke har stået udenfor. Så kan man gå ud i bilen og hente et tæppe man kan pakke dem ind i, fra butikken og over i bilen kan være nok til at de synes det er for koldt.

5. Husk lige at i ikke har set hvordan blomsterne har haft det inden de er kommet i butikken. De kunne sagtens have stået på en vogn i deres baggård i 3 timer. Så kan det være ligegyldigt hvor meget i pakker dem ind, så er skaden sket. Ved en blomsterbutik der er de bevidste om dette og derfor sker dette selvfølgelig ikke hos blomsterbutikken.

6. Køb ikke julestjerner som allerede har smidt de nederste blade. Dette kan betyde at de har været tørre på et tidspunkt eller at de har fået kulde.

7. Julestjerner er giftige, så ikke noget med hunde, katte, pipfugle og små børn med lange fingre og en tendens til at putte ting i munden. Det kan jeg vist godt garantere at det giver ondt i maven.
Synes godt om

Kommentarer