# august måned 2018

Måned nummer 2 som selvstændig har været så fed.

Mega op og nedture. Der har været hede bølge med masser af varme og sol. Der var det virkelig svært, at have blomster i bilen, vi snakker sauna. Det var lidt svært, men også en fed oplevelse for det giver en masse erfaring i, hvad der kan klare at stå i bilen.

Hvis jeg kigger på august måned, er erfaring et ord der hele tiden kommer tilbage. Jeg er ny i det her spil og jeg lærer hver eneste dag. Jeg har masser af erfaring inden for blomsterbranchen, men har ikke ret stor erfaring inden for torve handel. Derfor suger jeg hver eneste lille gram af viden jeg får.

Jeg knokler og jeg elsker det.

Jeg lovede fra start af, at spille med åbne kort. Fortælle jer alt om hvordan det er, at starte som selvstændig.

Og det kan jeg love for jeg vil.

Det er en sindsyg vild rejse. En opgave som er hårdere end jeg nok selv havde forestillet mig. Jeg havde gået og tænkt, at bare jeg elskede planter og blomster, så ville kunderne bare vælte til og de ville være ligeglade med priserne, de ville bare købe i stor flæng. Nej slet ikke. Men jeg indrømmer også gerne, at det ikke er nemt. Der er ikke overskud endnu. Og jeg knokler som en okse for at undgå spild og undgå at smide planter og blomster ud.

Men det gør ikke noget, at det ikke vælter ind med endnu, for opbakningen og tilbagemeldingerne fra folk er top positive og de roser mine ting og mig. Derfor skal det nok gå alt sammen. Hvilken biks havde overskud efter 1 1/2 måned ?? Ingen!! Heller ikke mig.

Men helt ærligt. Så er jeg røv glad hver eneste dag jeg står op. Også selvom det er en torve dag i regnvejr. 😂

Nu ser jeg så meget frem til jul og alle jule dekorationerne, så i alle rigtigt kan se, hvad jeg kan og hvor meget jeg elsker julen. En del af varerne er bestilt og i kan godt glæde jer.


I september måned er der nogle top spændende dage.

By night i Horsens og en kræmmer dag på fængslet.

Så skal jeg på Fyns land og til høst marked og det ser jeg så meget frem til. September bliver top god. Det bliver så sjovt. Min mor skal med til Odense, så vi skal rigtigt på tosse tur. Jeg glæder mig


Synes godt om

Kommentarer