Bilen

Intet kommer nemt til mig, og det ved jeg godt. Sådan har det altid været og det er også okay. Succes smager så meget bedre, når man har kæmpet for det.
Min far er uddannet mekaniker, for mange år siden. Derfor var det en selvfølge, at beslutningen om bilen lå ret meget på hans skuldre. Vi har virkelig været ude og se på mange biler. Billeder er taknemlige, så derfor er vi også blevet skuffet en del gange.
Dog har der været et par gange hvor vi har følt, at en mulighed er smuttet imellem fingrene på os. Men sådan er det, de gode biler smutter hurtigt.

Den her var dog lokal og lå lige i baghaven næsten. Det er en go bil og en god første bil. Det er ikke en, jeg skal have de næste 15 år men en rigtig god bil, at starte med.
Denne bil er ment to be min. Den er indregistret den 22.11.2010
Jeg har fødselsdags 22.11.1988. Den er da født til mig.
Det er en Ford Transit og en fin bil. Ikke for stor, men heller ikke for lille.
Jeg skal jo lige huske, at det er mig der skal køre rundt i den og det er også mig, der skal bakke den ind på standpladserne, når tiden kommer til det. Skriver jeg med en smule skepsis. En ting er ihvertfald sikkert. Jeg skal lige ud og øve størrelsen på den, inden vi kommer der til. Bilkas Parkeringsplads må være offeret. Så pas på derude.

Det viste sig så ikke, at være så nemt, at få denne bil mellem hænderne alligevel.
Nu vælger jeg ikke, at fortælle hvor den er købt fordi jeg er faktisk ret gal over dem. Aftalen var, at de skulle beholde den til lørdagen efter, fordi de skulle omregistrerer den til papegøjeplader og lave bremser og nogle andre småting, som min far mente skulle være i orden. Så skulle far hente den om lørdagen og så var alt godt. Det kom så ikke til at ske. Da far ankommer, ser han for det første at den har fået gule plader på, som jo ikke er de rigtige. Det vil sige at de har indregistret den forkert. Udover det, har de så heller ikke lavet alle de ting min far han havde sagt de skulle lave. Det vil sige de ikke har lavet en dyt korrekt.
Heldigvis var det far, der skulle hente den, så han skruede bissen på og de lovede, at det skulle ske, som det første Mandag morgen.

Det vil sige,at jeg kunne hente den mandag eftermiddag, da jeg har fri om mandagen. Det kom så heller ikke til at ske, da det pludselig tager 8 dage, at omregistrerer bilen. Det vil sige, at jeg venter i 14 dage ekstra på at få bilen. Havde det ikke været så meget min bil, så havde jeg smidt hele købet på gulvet. Jeg var trist, tosset og endnu mere skuffet.

Det blev lidt af en kamp, at blive ejeren af min bil. Næsten 3 uger efter, har jeg endelig hentet min bil. Jeg er ovenud lykkelig.

Jeg er glad og begejstret. Nu begynder alt det hårde arbejde. Opbygningen af bilen.
Ærmerne smøres op og nu skal vi i gang.

Jeg skylder min far en kæmpe tak for alt hans hjælp og alt den hjælp jeg ved han står klar med i fremtiden. Jeg ville ikke kunne gøre dette uden ham.
En milliard million tak.

Synes godt om

Kommentarer