December låge nr. 10 Mor og datter på udebane KBH here we come del 3

Mandagen indtræf, og der var det ideen at vi skulle se alt det vi ikke havde nået de sidste to dage, da tirsdag og onsdag skulle gå i Tivoli.
Det må jeg sige, det lykkes. Hold da op, en tur vi var på.

Der var to blomsterbutikker jeg godt ville se. Bering house of flowers og Lars Jon Flower Studio.
Jeg har ikke taget et eneste billede fra Bering, da der ikke er sket en dyt siden sidste år. I kan lige så godt bare se indlægget fra sidste år.
Det er stadig det samme plastik ting han bruger og de samme kurve og de samme kræmmerhus og de samme hjerter. Bund ærgerligt, hvis du spørger mig.
Jeg er sikker på, at han er en succes i KBH og vildt fedt for det. Jeg ville dog virkelig ønske, at han udviklede sig selv og butikken, så der også skete noget nyt.
Samtidigt med synes jeg, det er monster synd at han bruger plastik, plastik gran og plastik enebær. Men okay, Hvis man så har lyst til at give 2650 for en adventskrans, så har man den, også resten af livet.

Lars Jon Flower studio var til gengæld, en stor positiv overraskelse. Jeg er vild med ham og hans biks.
Det første han gør da vi kommer ind, er at undskylde for rodet, det havde været en vild travl weekend. Jeg kunne se det med fag øjnene, men mor var solgt.
Salgsbare flotte og dejlige ting til priser vi alle kunne være med til. Det kan vi lide. Og så har han faktisk også lavet Rudolf som jeg har vist her .
Det er da lidt sjovt.

Efter dette snakkede vi lidt om kongehuset (mest fordi vi sammenlignede med Bering, som jo er kongelig hofleverandør) , vi ville prøve at finde Amalienborg. Tænk nu hvis Frederik gav kaffe.
Hov der var Marmor kirken,og bagved den,ligger Amalienborg, igen lige for vores fødder.

Marmor kirken

Jeg kan hilse og sige at Frederik bruger ikke mælk i hans kaffe

Med google som hjælp kunne vi se at Kronprinseparret eller den ene af dem ihvertfald var hjemme. Der var også aktivitet med biler frem og tilbage, samt lys i vinduerne. De kunne se, der stod to nysgerrige jyder der ude og kiggede.

Videre tilbage til strøget og de små jule markeder. Endnu mere kaffe, gløgg og te og så er vi såmænd fint tilfredsstillet, og stop proppet med indtryk.
I morgen står den på Tivoli.

Dagens julesang er fra
Ariana Grande med: Santa tell me
https://www.youtube.com/watch?v=nlR0MkrRklg

Synes godt om

Kommentarer