December låge nr. 19 10 ting der gør mig glad i December og alle andre måneder

Jeg synes, det er super vigtigt at se på de positive ting i livet.
Dog kan der være tidspunkter i ens liv, hvor det kan være virkeligt svært.
Sådan er det bare, man kan ikke gå rundt på en lyserød sky hele tiden.
Helt ærligt, så ville det altså også blive tosse kedeligt i længden. Eller er det kun mig, der også gerne vil have lidt udfordringer :)
i stedet for, så hele tiden at forsøge at tænke på lyserøde skyer, prøver jeg, i stedet at omringe mig med ting, som jeg ved, gør mig glad. Ting som med sikkerhed skaber positivet i min dagligdag.
Nogle af tingene er virkelig bare helt små ting, som man normalt ikke tænker på. Men det gør alligevel en lille forskel i det store billede.
December er en tid, hvor vi alle burde være glade, nyde hinandens selskab og bare være et lykkeligt folkefærd. Men er vi nu os det? Gaveræs, bageræs, juletræsræs, julefrokoster og jeg kunne blive ved.

Jeg har tænkt over det, og lavet en liste over 10 ting der gør mig glad. 10 ting jeg vil sætte mere pris på i december måned.

1.
Hygge med dem jeg har kær.
Dette er nok den ting, der gør mig mest glad, at bruge tid sammen med mennesker, der gør noget positivt for mig. Mennesker jeg griner sammen med, mennesker, jeg kan være tossede med.

2.
Morgen tid.
Jeg er ikke et sindssygt godt A-Menneske. Derfor gør jeg meget ud af, at bruge lidt tid på mig selv om morgen. Hækle, læse, se et afsnit af en god serie eller lign. Tid hvor jeg vågner og tager det helt med ro.

3.
Planter!
For sivans de gør mig glad. Nogen køber en ny jakke eller en othellolagkage, når de er triste fordi det skulle hjælpe på humøret. Der er jeg plante shopper i stedet. Jeg bliver så glad når jeg ser planterne i mit hjem, når der er nye skud eller jeg laver en baby, af en af dem.

4.
En varm kop Thai-latte
En rigtigt god kop thai-latte mens jeg sidder og arbejder eller sidder begravet i en god bog. Det er forkælelse på højeste plan, hvis i spøger mig.

5.
Morten tid.
En ting som altid bringer et smil på mine læber er samvær med min bror. Nøj hvor kan vi hygge os.

Vi gør rigtigt mange forskellige ting sammen. Sjove og hyggelige ting, men vi kan også have alvorlige samtaler. Jeg knuselsker ham og jeg ved, han altid er manden, for at gøre mig glad.

6. Julelys
De flotte, hyggelige og fine lys der er i alles forhaver. Helt ærligt så bliver jeg glad i låget, når jeg kører forbi.
Det er virkelig hyggeligt ikke mindst hvis der også er kommet lidt sne.
Når mørket falder på og lyset bringer varmen udenfor i en ellers ret kold tid.

7. Kreativ tid
Den tid, hvor jeg har fået en god ide og vælger at sætte mig ned og gøre det. Det kan være at hækle, eller lave en krans eller lege med blomster, bage eller andet sjov. Beslutningen om, at nu er det lovligt at lege. Glemme skidtet i hjørnet og opvasken (okay den glemmer jeg alligevel) eller, også bare hygge mig med et eller andet finurligt. Det giver sindssygt god energi. Dette er en af de ting, jeg gør rigtigt meget i november og december

8. Glade mennesker
Smilene kan da ikke andet end at smitte.
Så husk folk smil og put jule stressen væk. Det hjælper ikke noget alligevel.
Glad mennesker, gør andre mennesker glade og sådan er det bare

9. Julesange.
Hold nu op, med at hade dem folkens. De er så fede og man bliver så glad af dem. Jeg glæder mig allerede i august til at det er socialt acceptabelt, at høre jule sange (når det sker, har jeg nok allerede hørt julesange i omkring en måned, bare i smug.)

10. Julefilm.
Det er virkeligt åndssvagt. Det er ganske almindelig kærlighedsfilm, hvor man allerede inden start ved, hvad den handler om, hvad der kommer til at ske og hvordan slutningen ender.
Kast en ordentlig omgang jul henover, et besøg af julemanden og en nisse eller to og pludselig er det en god julefilm.
Jeg falder i hvert år.
Alle andre måneder synes jeg disse film, intet mindre en spild af tid. Men i december måned, er alt tilladt og de er simpelthen så hyggelige.
Jeg sluger dem råt og jo flere, jo bedre, men igen til januar er de bandlyst, må jeg så lige forsvarer mig selv med:)

Tænk lige over det! Hvad gør jer glad.

Dagens julesang er en af mine yndlings fordi jeg synes det er en fin jule sang.
Britney spears med MY Only Wish This Year
https://www.youtube.com/watch?v=wrvebqA8xdM

Synes godt om

Kommentarer