December låge nr. 20 Andrea fortæller

Malene har bedt mig om at lave en lille julehilsen her på bloggen! Jeg vil ønske jer alle en rigtig glædelig jul og det rigtigt godt nytår! Jul er for mig, den vigtigste og herligste tid på året. Det er tiden, hvor du kan lægge fortiden bag dig, og fokusere på det, som sker i nutiden. Julen er virkelig et pragt eksemplar af en glædesspreder. Julen er den tid, hvor der er plads til samvær, hygge og glæde, hvor vi sammen med familien og nærmeste oplever julens glædesmekanismer og vi samles og nyder hinanden selskab. Julen er tiden, hvor vi kan vise vores kærlighed til andre, ved at give, fordi for mig, er der intet, der er bedre end at se smilet på andre brede sig til den skønneste glædesparabel.

Julen er bogstaveligt talt hjerternes tid. Det er tiden, hvor du åbner dit hjerte op for andre, og viser, hvor meget deres samvær betyder for dig.

Julens påvirkning rammer mig den første dag. Lige så snart december viser sin entre, så aktiveres glædeshormoner i højere grad end, hvad vi er vant til.

Når jeg samles med familien juleaften, føler jeg taknemmelighed. Alt min bitterhed og sure miner, som har påvirket mig i årets forløb daler nenad. I stedet for at være bitter over de nedture, som har påvirket mig gennem året, så er jeg virkelig taknemmelig overfor det jeg har, og alle mulighederne, som jeg har været så heldig at opleve.

Jeg håber, at i alle sammen husker at værner og samles om hinanden og at i sammen nyder de sidste dage i 2017!

Tak for opmærksomheden, og rigtig glædelig jul.

Min julesang er
Christina Undhjem med finaly its christmas again
https://www.youtube.com/watch?v=u1VhNqKsa3c

Synes godt om

Kommentarer