December låge nr. 21 En dag i blomsterbutikken Jul.

Jeg er vild med juletiden i en blomsterbutik.
Det er nogle dejlige ting vi får lov at lave og stemningen er altid i top.
Tiden er travl, meget travl, men det er en del af charmen.

Vi har ikke meget fri, specielt ikke mig, der har to jobs hvor begge jobs forventer, at man jo selvfølgelig arbejder ekstra, da der jo er travlt i juletiden.
Jeg kan fortælle jer, at når vi rammer den 24 kl 12. (ja selv den 24 er jeg på job)
Der er jeg træt. Meget træt. Men også rigtigt glad, fordi nu starter hyggen med familien. Det er lidt som at bestige et bjerg. Man knokler, specielt den sidste uge og træder de meget stejle bakker og kommer trættere og tættere på målet: toppen, den 24 dec.
Som dagene går, kommer man tættere på målet, men det bliver også hårdere og hårdere at tage hvert skridt. En ting kan jeg love jer, som blomsterdekoratør står man ikke bare og dufter til blomsterne og synger hyggelige julesange. Vi knokler og vi knokler hårdt, altid et skridt eller to bagud.
Men det er helt okay, for vi ved at der er lys for enden af tunnelen, for det bliver jul ligegyldigt hvad. Så det er faktisk ret cool at have så travlt i en kort tid, for det er altså også fedt at løbe stærkt.


Buketter er en stor del af julen i en blomsterbutik og der bliver virkelig produceret mange i disse dage.
Viiiiirkeligt mange buketter.

Det som sætter en smule skår i glæden er priserne.
Hele verden holder jul i disse dage. Dette betyder, at hele verden gerne vil have røde og hvide buketter. Udbud og efterspørgsel fortæller derfor, at der er en stor stigning i priserne. Dette betyder ikke at blomsterbutikkerne tjener stort på disse priser, nej det er desværre længere nede i fødekæden, at priserne skiller de svageste fra.
Når man så ser bort fra det, Så vælter det med amaryllis, roser, gerbera, julestjerner, tulipaner i røde jule farver. Kugler, kogler og sløjfer er gjort klar på tråd til lige at komme i buketterne.
Her er et lille indblik i en dag i en travl, travl butik.

Dagens jule sang er
Celine Dion med so This is Christmas
https://www.youtube.com/watch?v=nrFeHEbeVqM

Synes godt om

Kommentarer