December låge nr. 22 Gaveindpakningsideer!

For mig behøver man ikke at gøre en stor ting ud af gaveindpakningen. Det vigtigste er trods alt det, som man har givet med hjertet. Altid husk, at det er tanken, som tæller. Malene er heller ikke en haj til gaveindpakning, men jeg fik en gave af hende, som kom fra hjertet, og for mig, så var gaveindpakningen smuk, fordi det fulgte med en smuk tanke.

Men vil man gerne gøre et ekstra godt indtryk, så er der mange muligheder. Det er kun fantasien, der sætter grænserne for dine ideer!

Man kan altid variere på gaveindpakningen, således at der kommer lidt differens i gaverne. Sammen med gavepapiret, kan man også variere på gavebåndet. Ingen siger man skal bruge den samme farve, eller det samme materiale. Du kan bruge bånd, snor eller blot sætte et lille flettet sløje på. Mulighederne er uendelig lange. Samt kan man tilføje lidt natur, således indtrykket bliver mere naturligt og rustikt.

Malene kontaktede mig med håb om, at jeg kunne komme og hjælpe og pakke familiens gaver ind. Deri tog jeg et par billeder, som hjælp til at understøtte mine forslag til en god gaveindpakning.

Men husk, det er ikke udseende der tæller, men tanken som lå i ideen.

Jeg ønsker jer endnu engang en glædelig jul, samt et rigtig herlig 2018!


Og dagens sang er en, som jeg er mega fan af, nemlig Pentatonix med Silent, som du kan finde her https://www.youtube.com/watch?v=sme8N2pzRx8

Masser af pakker

Synes godt om

Kommentarer