December låge nr. 24 Malle ønsker glædelig jul

Hej rødder

Nu har stilheden indfundet sig og julestemningen er i top. Jeg er kommet hjem til Børkop, hvor der dufter dejligt af and. Alt er nu klaret og tilbage er der kun at hygge 0g være sammen med dem vi elsker.

Mormors gravsted er pyntet med røde tulipaner på løg, gaverne er hentet og al maden er forberedt. Tilbage er der kun en bette lur, og så går vi i gang.

Når jeg nu kigger tilbage på julen, tænker jeg tilbage på 24 herlige dage.
Det startede med en forrygende tur med mor til KBH, så kan man ikke andet end at komme i julestemning.

I år har faktisk været en hård jul. Jeg føler lidt, at jeg har været syg hele julen igennem. Først med madforgiftning og så efter vores Kbh tur fik jeg lungebetændelse. Meget af tiden er gået med stoppet næse og kvalme :)
Men nu er vi her og er kommet i mål alligevel. Jeg kan fortælle jer, at jeg glæder mig til i aften.
Der er faktisk lidt Malle 7 år over mig i dag. Koncentrationen er ikke i top og smilet er stort. Så meget glæder jeg, mig til i aften. Hvis jeg kunne bytte en fødselsdag for en jule aften mere om året, ville jeg gøre det uden at blinke.
Julen er så dejlig en aften.
En aften med mine nærmeste. Far, mor og morten. I år er Morfar og Rita der også, dette betyder at der er flere om herlighederne. Det er intet mindre end skønt.

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke jer alle sammen for jeres store opbakning, ikke kun her på bloggen med også på Facebook og på instagram. I er grunden til, at det er sjovt at blive ved.
I ønskes herfra en fantastisk jul og nogle dejlige dage, forhåbentlig sammen med dem i har kær.
Rigtig glædelig jul.


Årets sidste julesang skal høres på vej hjem, og det bliver den!
Chris Rea med Driving Home for Christmas
https://www.youtube.com/watch?v=DDt3u2Ev1cI

Klem

Synes godt om

Kommentarer