December Låge Nr. 3. Pebernødder

Hvis man kigger på antallet af opskrifter herinde, er der vidst ingen der er i tvivl om, at jeg ikke er den vilde ørn, i et køkken.
Det er ikke fordi, jeg ikke har lyst, jeg mangler bare tiden til det.
Jeg er faktisk super glad for at bage.
Men en ting, jeg altid synes er super irriterende når man skal bage, er alle de nye ingredienser man altid skal ud og anskaffe sig.
Det er der nu sat en stopper for.
Mill & Mortar er et dansk krydderi firma som producere alle former for lækre krydderier. Det vil sige, at man ikke skal ud og skulle købe hvidt peber, kardemomme, kanel, ingefær osv. Som bare ligger i skabet og bliver for gammelt, inden næste år.
Den klarer Mill & Mortar, de har skabt små flotte bøtter med alt muligt forskelligt i. Denne gang skal vi lege med pebernødder krydderi.

Ingredienser:
125 gram blødt smør
125 gram sukker
½ dl. piskefløde
2 tsk. Pebernødder Cookie Spice
½ tsk natron
½ tsk. bagepulver
250 g hvedemel


Sukker og smør røres til det bliver hvidt. Piskefløde røres i. Krydderiblandingen, natron og bagepulver blandes i hvedemelet, som derefter sigtes i sukker-smørmassen. Æltes smidigt og lægges koldt en times tid ca.
Herefter formes små kugler, der trykkes let flade og sættes på bageplade.
Bages ved alm. ovnvarme ved 225 grader C i 7-8 minutter. De skal være let gyldne

Rigtig god fornøjelse

Vi slutter dagens julekalender af med Malenes yndlingsjule nummer.
Shubidua med Den himmelblå.
https://www.youtube.com/watch?v=sgfOSePLst4
Den for mig til at tænke på min far. Da jeg var lille hørte han virkelig meget Shubidua og derfor har jeg svært ved ikke at elske dem og umuligt ikke at synge med. Far den her er til dig <3

Synes godt om

Kommentarer