December låge Nr. 7. Mor og datter på udebane KBH here we come del 1

Sidste år var jeg i KBH med Suvaty.
Læs om dette her , her og her
Dette var en fed tur hvor vi virkelig hyggede os.
Vi var knap nok landet i Jylland før mor proklamerede at næste år, så ville hun med! punktum! basta! og så var det besluttet!

Når mor har talt, så er det, sådan det er. Hallo folkens hun har ikke set tivoli i juletiden. Alle der ikke har det. KOM AFSTED.
Lørdag eftermiddag, kunne man se mitzubitshien suse ned gennem motorvejen mod Børkop for at hente mor og køre på banegården, hvor toget ventede på os.

Kufferten var pakket, den nye vinterjakke på og så susede vi afsted. Hverken mor eller jeg er de store pendlere, det startede da også med at vi tog den forkerte vogn, og måtte flytte alt bagagen igen. Det startede godt.

Gåpå modet var ikke til at skyde igennem og vi landede i København med stil. Gennem gågaden med bagage og seriøst mange mennesker, var en prøve for livet. Erfaring fortæller nu at Lørdag eftermiddag er ikke den bedste tid at ankomme til København på, da der er alt for mange mennesker.

Vi ramte dog Borgergade og var egentligt ret lettet over at det gik så smertefrit. Den eneste pejlepunkt jeg havde, var at det lå meget tæt på Kongens Nytorv. Det var så også den eneste gang jeg nåede at blive lettet over succesen.

Efter at have tjekket ind osv. Skulle vi mødes med Brormands kæreste, han spiller på Det Ny Teater. Jeg kan så fortælle jer at Det Ny Teater ligger i den anden ende af byen. Tiden løb fra os så vi ville snuppe en taxa. Lørdag den 2 dec! Year right. Der var ikke en taxa i miles omkreds. Vi tog benene på nakken og gik hurtigt,

Det skal altså lige siges at det eneste sport mor og jeg dyrker er Rittersport. Google Maps blev sat til og 31 minutter på gå ben til endestation. Der var så kun 19 min. Til vi skulle mødes. Great.

Ja ja det bliver bedre endnu. Google Maps valgte lige at lege drille nisse og give to jyder en opgave, der kunne få den sejeste mand til at flæbe. 10 min. Forsinket stod vi foran Det Nye Teater, lettere forpustet og med fødder på størrelse med lastbiler. Er i gale en kæmpe omvej vi har gået. Det er så tosset.

Nej stop bare med at grine, vi er ikke færdige endnu. Vi fik spist med Lars og sagt farvel. Derefter gik vi med en destination der hed hotellet. Yes yes. Det kommer ikke til at ske.

Google maps havde jo en gang sagt 31 min. Og efter halvanden time stod vi, endelig foran vores hotel. Lørdag startede vores tur med maner.

Næste stop søndag.


´D Angleterre

som mor, som datter. To sjæle en tanke.

Masser af julepynt alle steder. Vi elsker det.

Spise fint hos A C Perch. Fantastisk oplevelse.

Dagens julesang er virkelig sød og fin, samt en lille en til mor, der elsker Hr. Seebach:
Rasmus Seebach med : Lille Store Verden
https://www.youtube.com/watch?v=Ae3_eSWcNZc

Synes godt om

Kommentarer