Der skal lyde en kæmpe tak.

Tak, tak, tak og atter tak..
Da jeg for lidt over et halvt år siden, kastede mig ud i mit livs projekt, havde jeg jo egentligt ikke en rygende hattefis styr på, om det ville lykkes.
En ting er, at viljen, lysten og gejsten er der. Men er kunderne der også.?
Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at jeg den første jul skulle melde afbud til torvedage, fordi jeg faktisk ikke havde flere varer, at sælge af. En black friday på gågaden i Horsens, hvor i flere gange stormede mig. Det er jo fantastisk.
Julemarked i Boltinggaard hvor, at fynboerne bare tog i mod mig med kys hånd. Bestemt ikke sidste gang jeg er med der. Det er helt sikkert. En jule uge i Fredericia hvor i næsten sloges om buketterne.
Samtidigt har jeg i de daglige torvedage, haft en jævn tilstrømning af glade og positive mennesker. Altså hvor er jeg vilde med hver og en af jer.


Så ringede der sørme en journalist til mig en dag . Hun havde da også set mig i by billedet, eller egentligt nok mere Fru Larsen. Hun ville gerne skrive en stykke om mig. Jeg var vildt glad og beæret, men også ret meget skræmt fra vid og sans. Hvis man kender mig en lille smule, så ved i også godt, at jeg behøver ikke det der med, at slå ud med armene. Billeder i avisen og masser af rosende ord. Men det hører til, og jeg gjorde det.
Artiklen gjorde det den skulle. En masse mennesker har både i Horsens og i Fredericia læst om mit lille virke. At jeg ikke er helt enig i alle de ting hun har skrevet er lige meget. hun har tolket på det jeg har sagt og sådan er det.

Eks. Hun skriver jeg går ind for gammeldags jul og er romantisk. Jeg er så meget med på den gammeldaws jul, og det kan folk også se på mine ting. Men jeg er ikke romantisk, what so ever!! Jeg har heller ikke sagt, at

jeg ikke kunne overskue eller have overblikket til, at starte en blomsterbutik. Det er misforstået. Jeg VIL IKKE starte en blomster butik. Jeg synes der er forskel. Og det gør også lidt ondt. Fru Larsen er navngivet efter min mormor, der ikke er her mere. Ikke min farmor, da jeg heldigvis stadig har hende endnu.

Der er kommet masser af positive kommentarer, og masser af dejlig respons og det er virkelig bare det vigtigste. Jeg er så glad for, at de ville bruge deres tid på, at skrive om mig. Et kæmpe tak til både journalist og fotograf.
Har i ikke læst artiklen kan i finde den HER

Lige om lidt er det hele så overstået og 2019 banker på døren. Derfor synes jeg, at det er på sin plads, at sige tak. Tak for jer! tak for jeres opbakning og alle jeres søde og rosende ord. I bekræfter mig i, at det ikke kun er en tosset drøm jeg har men, at i faktisk også synes det er fedt.
Jeres støtte er uendeligt meget værd.

Der skal også lyde en stort tak til alle dem, der har hjulpet mig igennem den sidste tid.
Mor og far som er der, hver gang jeg kalder.
Morten og Lars som altid gerne stiller op og hjælper med at pakke sammen. Altså hvis jeg mangler en sælger en dag, så ringer jeg til Lars. Så bliver der solgt sand i Sahara :)
Dorte for altid, at være frisk på, at tage med på både markeder og torvedage. Bare der er Pepsi Max så er Dorte frisk. Det betyder mere end du aner.
Katrine. Din støtte er uendelig meget værd. Shit du hører på meget ævl fra min side af, i dagligdagen, og du ligger ører til, hver eneste gang. Du står altid klar, om det så er med et godt råd eller til, at passe kassen så er du der.
Lisbeth for bare altid at være en stor støtte. Du betyder verden, bare lige så du ved det.

Har jeg glemt nogen?? sikkert nok, men i ved godt selv, hvad i betyder for mig.
Jeg håber, at se jer igen i 2019 og glæder mig til endnu flere grin og hårde arbejdsdage.

lørdag den 29/12 er min sidste dag i 2018. Den fejrer jeg i Fredericia.
Jeg holder derefter Torve fri den næste rum tid.
Jeg siger den næste rum tid fordi, at det er lidt usikkert hvornår jeg popper op igen. Det kommer meget an på vind og vejr.
En ting lover jeg dog. Jeg kommer igen! i har ikke set det sidste af mig.
I kan altid holde jer opdateret på min Facebook side HER

Til slut vil jer gerne have lov, at ønske jer et fantastisk nytår.
Jeg glæder mig til at ser jeg i 2019.

Godt nytår og masser af klem.

Synes godt om

Kommentarer