Du ligner din mor!!! Holy shiiiiiit...


Det kan i tro jeg har hørt meget fra familien, de sidste par måneder.
Grunden til dette er jo mit lille hækle projekt, som egentligt er blevet til et stort hækle projekt.
I den forstand, at mit tæppe er færdigt og det er virkeligt blevet stort og flot.

Min mor har sin egen stof og garn butik i Fredericia. Besøg hendes Facebook side HER.
Derfor er det egentligt meget logisk, at alt hvad der hedder sy, strikke, hækle, designe tøj osv. er jeg super godt til.
Det er bare ikke tilfældet her. Som i SLET ikke. Overhovedet ikke. Som i NO WAY!
Derfor er det også et ret stor mobbe emne, at jeg er begyndt at hækle, da det ligesom altid har været hendes kasse og kun hendes.
Min kasse har altid været blomster. Bare roligt, det bliver det også ved med at være.
Men det er en god måde for mig at slappe af på, da jeg normalt har svært ved at sidde helt stille, uden at finde på et eller andet mærkeligt at lave.

Tæppet har faktisk været færdigt i en rum tid, omkring 3 uger ca. Med undtagelse af, at jeg manglede at hæfte alle enderne. Derfor var jeg forbi min mor i onsdags og få de sidste fifs til færdiggørelsen.
Jeg kunne faktisk godt mærke, at hun var lidt stolt. Ikke at jeg er hendes standard god, det ved jeg, at det bliver jeg heller aldrig. For hun er badass med garn mellem fingrene, det sir jeg bar!!
Men at hun var benovet over, at jeg faktisk har lavet dette helt selv. Så meget at inden jeg kørte hjem igen, havde hun fyldt tre store bærer poser med forskelligt garn, som hun da godt kunne tænke sig et tæppe i. Pyyyhhha så nu er jeg gang i to forskellige tæpper. Ja Ja, man skal da ikke nøjes.


 

 

Synes godt om

Kommentarer