En dag i blomsterbutikken.... Et smukt sidste farvel.


Som blomsterdekoratør er der altid nogle områder man elsker mere end andre Det er der på de fleste andre arbejdspladser.
En af de områder jeg synes bedst om er begravelse. Jeg elsker det håndværk vi laver og de udtryk, som vi har mulighed for at give i et begravelsesbinderi.
Nogle gange kunne man som blomsterdekoratør godt ønske, at kunderne turde bevæge sig en smule væk fra det traditionelle begravelsesbinderi.
Der findes virkelig meget lækkert. Men det er også vores skyld. Som dekoratører skal vi jo rådgive og vejlede dem og, hvad er det nemmeste? At gøre som man plejer! Det er ved gud da ikke det sjoveste, eller mest udfordrende.

De ting jeg har lavet over den seneste tid, som jeg synes var værd at tage billeder af, har ikke engang været vældig anderledes eller udfordrende. De har bare været smukke og en dejlig ting at lave. Som blomsterdekoratør må det være vores pligt at få kunderne til at se den store favre verden, der er inde for vores branche, så vi ikke begrænser os selv og derfor gør vores eget arbejde mere ensformigt og til tider måske også kedeligt.

Men en ting er sikkert. Jeg elsker det jeg laver, og jeg vil også godt turde sige, at man kan se det i mit arbejde.Synes godt om

Kommentarer