En dag i blomsterbutikken.... Mors dag


En vigtigt og spændende dag i blomsterbutikken er mors dag. men det er faktisk ikke kun på dagen, men hele ugen.
Det er en travl men helt vild sjov uge, for der bliver virkelig produceret blomster.

Jeg tænkte at i kunne synes at det var sjovt at få et lille indblik hvad der egentlig sker sådan en uge i en blomster butik.
det går ikke stille for sig, det lover jeg.Denne uge handler som en selvfølge aller mest om buketter. Det er helt sikkert buketter de fleste kommer efter.
Det er en uge med virkelig meget volumen, der er sindssygt mange vare alle steder. Blomster, grønt, vaser, indpakningspapir, hjerter og meget mere. Det er dog også et kapløb med tiden. Det nemmeste ville jo være at alle blomsterne kom til butikken fra Holland om mandagen også kan vi stå hele ugen og hygge med alle buketterne. Det holder jo lige som ikke rigtigt. Jeg ville ihvertfald blive meget skuffet hvis jeg fik en buket der havde stået i en uge i blomsterbutikken førts. Hos bageren bliver jordbærtærten jo heller ikke lavet en ugen før den skal sælges vel?

Så det er en kamp mod timernes de sidste dage, og er man ikke en hurtig blomsterdekoratør/binder så er det den uge man bliver det!
Det er en intens, fed og vildt spændende uge, og tiden går så hurtigt at inden man ser sig om så er det mors dag og så er det at alt det sjove først går i gang.

Der er Blomster alle steder :)

En million ordre og sindssygt mange buketter til salg den dag, ja vi kedet os ikke det mindste :)
Det føles ihvertfald som så mange. :)

Ej forglemme der er også en gade og en butik der skal være top tunet, Det er ikke kun buketterne.

​Der er masser der skal laves:) 

Synes godt om

Kommentarer