En dør lukkes og en anden dør åbnes

Tiden i blomsterbutikken lakker gevaldigt mod enden.
Det er på den ene måde vildt fedt, men på en anden måde også sørgmodigt. Jeg har fået mig nogle kollegaer, som jeg aldrig kommer til at glemme.

Mit liv tager mig forhåbentligt i en anden retning end blomsterbutikken og mine dejlige kollegaer. Heldigvis ved jeg, at de følger med og ikke bliver fremmede i min nye rullende blomster biks.
Lisbeth sagde den anden dag, da vi snakkede om, at nu var tiden ved at være der. "Hvornår skal vi så have gravøl?" Det fortæller ret godt, den følelse jeg har lige i øjeblikket. Jeg glæder mig helt vildt sindssygt til, at dette eventyr sådan rigtigt skal i gang, men samtidigt med har jeg nogle mennesker, som jeg ikke skal se på daglig basis mere, og det gør faktisk ret ondt. Jeg kommer til, at savne dem helt vildt. Det skal lige siges, at det ikke er sådan, at jeg ikke kan komme og sige hej i butikken. Det er en sikkerhed, at dette bliver en realitet.

Jeg har nu afleveret nøglerne, smidt forklædet og taget min vandflaske med hjem.
Hvad har jeg så fået ud af de sidste to år i blomsterbutikken i Horsens. Nogle venner for livet, ekstra erfaring og ekstra meget blod på tanden.

Nu er der kun en lille ferie og et studentergilde, imellem mig og mit nye liv.
Andrea for hue på, og en bette tur til varme himmelstrøg, blå vand og lækker sandstrand, og så er vi der.

Det bliver en vild tid, en tid med masser af blomster glæde, det lover jeg. Glæd jer! det gør jeg <3

Synes godt om

Kommentarer