Flashback Friday.. bryllup ved VejlefjordI dag ser jeg tilbage på et bryllups som jeg havde sidste år. Et bryllup som betød meget for mig. Præcis denne brudebuket er brugt som skabelon til en del siden.

12 september 2015.

Sebina og Semir bliver i dag på Vejlefjord hotel viet.

Semir er en “gammel” arbejdskollega, så præcis dette bryllups havde ekstra betydning for mig.

Sebinas brudebuket er en dråbeformet brudebuket lavet i tre forskellige roser, calla, brudeslør, kornblomst og sankthansurt. Dette er nogle virkelige lækre blomster og ikke mindst farver at sætte sammen.

De lyse roser som tangere over i lyserød, melon og helt over i lys grøn.

Komplementere rigtigt godt de lyserøde i kornblomsterne og sankthansurten. Som er puttet i som en undertone. For at skabe en kontrast uden at putte en kraftig farve ind i, er det hvide calla puttet i buketten, hvor det hvide brudeslør laver en rød tråd igennem buketten. Rigtigt fine farver sammen.

Det vigtigste for Sebina var at det lyserøde/melon farvet var præsenteret i buketten og ellers fik jeg lov at lege. Så med det kendskab jeg har til både Semir og Sebina kom der dette resultat ud af.

I Bosnien er det kutyme at alle de mandlige gæster skal have en knaphuls blomst på. (Hvis jeg har forstået korrekt) dem har de fået lavet i plastic, sidst de var i Bosnien. Til dette formål er kurven pyntet, som de fine brudepiger skal gå rundt med, og uddele knaphuls blomsterne.

Udover dette skulle der også 4 brudepige buketter og 6 knaphulsblomster til. Selvfølgelig allesammen i de samme blomster som brudebuketten.

Jeg ønsker Sebina og Semir en fantastisk dag med venner og familie. Stort tillykke herfra

Synes godt om

Kommentarer