Forberedelser til jul #1

 Det er nu den 15 oktober.

For den almene dansker skænker vi ikke julen den helt store tanke endnu.

Men hvis man lige hurtigt tænker over det, så er der faktisk kun 3 måneder til det hele er overstået. Dette er en af grundene til, at jeg bliver lidt rodløs på dette tidspunkt på året.

Det er ikke tiden til at lave jule dekorationerne endnu, da de ikke holder sig pæne i 3 måneder. Men det er dog her, at alle de administrative opgaver skal laves.

Potter, kugler, kogler, bånd og glimmer er bestilt for længe siden. Tror det var i starten af august jeg lavede min bestilling. Ja, da vi alle stadig sad i korte bukser og bare tæer og ja det føles faktisk ret tosset, men når man nu har gjort det i så mange år vender man sig til det.

Men hvad er det så der skal ske nu? Opstarten af juleårstiden.

I disse dage gennemgås alt det, der skete sidste år. Hvilke bestillinger var der, og er der billeder af, hvordan det så ud?

Alle grossister skal gennemgås. Er der nogle der er faldet fra? Så skal der jo findes en der kan erstatte dem.

Der bestilles arbejdsredskaber. Her snakker jeg om tråd, lim, tape, halmkranse og meget mere.

Jeg kontakter også min grønt mand og laver de første aftaler med ham om, hvornår nobilisen er klar, da den jo er central for, hvornår jeg rigtigt kan gå igang.

Der bliver også brugt rigtigt mange ressourcer på at få ideer, tegne, skrive og tage billeder. Hvad skal mor have i butiksvinduet i år, hvordan skal Lenes adventskrans være så den skiller sig ud fra sidste år, og hvilke farver er egentlig moderne i år og skal de følges. Skal jeg bare gå min egen vej. Det svar kender jeg allerede. I kan jo følge med i julens forberedelser og se om i kan spotte om jeg er med på moden eller køre min egen vej.

I år vil jeg lave sådanne små opdateringer hen af vejen, så i simpelthen kan følge med i, hvad der sker bag forhænget når julen først spiller sine toner.

Glæd jer.

 

Synes godt om

Kommentarer