Fru Larsen

Da bilen endelig kom i hus, ville begejstringen ingen ende tage. Jeg er vidst det, man kan kalde godt og grundigt lykkelig.
Så siger Vip pludselig: Hvad skal den hedde?
Guuuud ja, den skal da så meget have et navn.
Så begyndte tankerne hos os alle.
Lola var et bud, men det brød jeg mig ikke om, min bil skal ikke have et porno navn.
Slidte Gitte var også i spil, men vidst mest for sjov.
Tøffe snakkede vi også om.
Annette var også et bud, men det hedder min mor, så for min fars skyld, blev det heller ikke til noget. Han skal ikke høre på, at Annette skal tankes eller, at jeg spørger om han ikke vil skifte olie på Annette. Det er simpelthen for mærkeligt.

Men når jeg så tænker mig om og reflektere en smule over alt det, der er sket med min lille virksomhed her, samt hvem der egentlig er en vigtigt faktor og en støtte for mig. Er der en der mangler. Min mormor.
Hun er ikke i blandt os mere, og morfar har Rita, som er god for ham. Men min mormor mangler. Min mor siger ofte til mig, at min mormor ville have være så stolt af mig og det jeg gør. For jeg går efter mine drømme.
Men hvordan kan hun så alligevel være en lille del, af hele denne rejse, sammen med os alle sammen?
Bilen skal da navngives efter hende.

Det var faktisk Vip der bragte det på banen første gang. Jeg afviste ham dog, for min bil skal altså ikke hedde Hanne. Ikke fordi der er noget galt med det navn. Det kunne jeg bare ikke se mig selv sige, de næste mange år.
Øv tænkte jeg, samtidigt med at jeg tænkte videre. Havde hun et kælenavn? Eller skal jeg kalde den for mormor, nej det er også for mærkeligt.
Hanne Hjernø Larsen. Hey hov! Larsen!!!
Den skal da hedde Fru Larsen.

Hermed vil jeg gerne byde ordenligt velkommen til Fru Larsen.
Jeg håber i vil tage godt imod hende.Synes godt om

Kommentarer