Holdbart snit.

Hvad er det? Jo ser i, det er vel det man kan kalde for fagsprog for de blomster man putter i buketterne, som er ekstra langtidsholdbare.

Dem er jeg specielt glad for, mest fordi det også gerne er nogle lidt anderledes blomster end de "normale" blomster man putter i buketterne.
Bare fordi de holder i lang tid betyder det dog ikke, at de ikke skal have kærlighed også. Der skal også skiftes vand ved dem og de vil også gerne have et nyt snit engang imellem.

Craspedia
Trommestikker kaldes de også. Deres små gule bolde er så fede og kan enten holde længe i vand eller vælge at tørres, så bliver de en smule mindre, men er stadig virkelig fede.

Kalanchoe
Når man køber dem som buket garantere de 3 ugers holdbarhed. Min erfaring siger mig, at de kan hold op til dobbelt så lang tid.

Anthurium
En super fed blomst som nogle gange kan se helt kunstig ud.
Den findes i et utal af farver.
Det siges, at vi har noget på fingrene som den ikke kan lide, derfor må man ikke røre blomsten på dens "blad". Man skal tage den enten på stilken eller på den tap, der sidder i midten af bladet.

Protea
Dette er en afrikansk blomst. Ultra fed og kan sagtens stå selv. Den er så flot og fin i sig selv, at man egentlig ikke behøver voldsomt mange andre blomster i vasen.


Der findes mange forskellige afrikanske kogle ting, som ingen kender navnet på, men som er ret træagtige i stilken og kan stå ret længe.
Nedenunder finder du nogle af de fede muligheder jeg har set de sidste dage.

Synes godt om

Kommentarer