How to make a bouquet.... Bundet i spiralAt tage nogle blomster og sætte random i en vase, kan være noget at det smukkeste i verden. Men det kan også være utroligt fint, hvis blomsterne er knap så tilfældigt placeret. Dette gør man ved at binde en buket i spiral. Som vi gør når vi står i en blomsterbutik og binder din buket. For en som aldrig har gjort det før, så forstår jeg!!! Det er ikke nemt! Det kræver lidt øvelse. Tænk hvor mange buketter blomsterdekoratøren har haft imellem hænderne, næste gang du står og tænker, nøj det ser bare så nemt ud når de gør det.

Jeg har forsøgt at lave en lille how to guide. Der er kun brugt en slags blomster kalanchoe og intet grønt. Dette gør det lidt nemmere at se, nu hvor det er billeder. Buketten er lagt på bordet for at give et nemmere billede af hvad der sker med stilkene, men til dem der er badass, så gør man det selvfølgelig i hånden og ikke på bordet.

Følg med

start altid med en center blomst. Den blomst som gerne skulle være nogenlunde midte.Fra nu af skal man hele tiden tænke i en spiral. Så alle stilke skal gå højre om center stilken.Altså neden under center stilken -Billede nr. 2 og oven på center stilken -billede nr. 3 Sådan fortsætter du til du synes at der er blomster nok i buketten. (Eller til du løber tør for blomster 😬😃) Hvis buketten er bundet i spiral skal den se nogenlunde sådan her ud fra undersiden af. Alle stilkene følger hinanden og går ned uret rundt. Der er ikke nogen der stikker en forkert vej, dette betyder at man kan trække en stilk ud, uden at hele buketten falder fra hinanden og at stilkene holder hinanden fast. Det betyder faktisk at hvis du binder en buket der er større en din hånd så taber du ikke alle stilkene da de holder hinanden i skak. 

 

Bast, snor eller lign. Bindes omkring 2 gange og to knuder. Sørg gerne for at de to omgange rundt ligger ovenpå hinanden, sådan at de ikke skærer ind i stilkene når du strammer. 

Det færdige resultat. Klø på. Øvelse gør mester, for der er ikke noget mere lækkert en en håndbunden buket.

Jeg håber i fik lidt ud af min how to do it. Og har mod på at prøve selv.

Læs også indlægget 7 gode råd til en holdbar buket herSynes godt om

Kommentarer