Hyldeblomst saft... En stor kærlighed.



Jeg er forfærdelig afhængig af hyldeblomst saft. Helst den man laver selv.
Derfor er jeg i fuld gang med årets høst.

Det er super nemt og smager simpelthen for dejligt.
Det eneste jeg synes er træls at det skal trække i 3-4 dage i køleskabet.
Når jeg går i gang med en portion, vil jeg smage NU!

Opskrift:
40-50 blomsterskærme 1 kg. sukker
2 liter vand
3-4 citroner, køb dem nu økologiske så de ikke er sprøjtet med alt muligt skidt.

Vand og sukker koges, så sukkeret er helt væk.
blomster og citroner tilsættes og det køles ned.
hokuspokus i køleskabet i 3-4 dage også er der hyldeblomst.
Rør gerne i det et par gange om dagen.
Smag om i synes den er stærk nok efter 3 dage og ellers lad den stå en dag mere.

Hældes på flasker og i køleskabet med dem.
Et godt fif: Skyld flaskerne i kogende vand inden. Så er de tip top klar.
Man kan også fylde små isternings poser med det. Sådan at man bare skal tage en eller to ud af fryseren. Når man vil have et glas.
God fornøjelse



Fars Sommerdrink.
Min far har en speciel sommerdrink, som de gamle gerne nyder på terrassen, når det er rigtigt varmt. hyldeblomst saft, vand til at fortynde med, vodka og et par jordbær (gerne frosne så den bliver rigtigt kold) Så er en varm, varm, Varm lørdag på terrassen klar.

Synes godt om

Kommentarer