Julen der gik.Nu ser vi tilbage. Tilbage på en jul, december, højtidelighed og mindes.

Alt, hvad der var godt, knap så godt og alt, hvad vi kan lave om til næste år.

Det gør jeg også, men jeg ser også tilbage på julen for at revurdere, hvad skal der laves om til næste år. Hvad skete der, som var godt og, hvad var ekstra godt.

Der er nok ikke nogen, der er tivivl om, at dette er så meget min måned. Jeg ser altid frem til denne tid, også selvom den et tosset travl.

En ting, som jeg håber på en eller anden måde bliver en tradition er turen mod København. Nøøøj man altså!!! Det var bare hyggeligt. Det er ret fedt lige at lave noget helt andet i tre dage efter, at man har brugt så meget energi på juledekorationer, kranse, dørpynt osv. Super cool.

Hvad har været knap så godt? Ja, hvis der er nogle, der er tivivl så er der 24 timer i et døgn, ikke et sekundt mere. Tro mig, jeg har tjekket, for jeg kunne sagtens bruge bare 3 eller 4 timer mere i døgnet. Eller 5 eller 6. Ja, ja, ja - mere vil have mere, i know.

Men, nu er det jo sådan, at jeg arbejder meget, og har altid gjort det. Som sitationen er lige nu, så er det ikke en ting, der bliver ændret på. Men, hvem ved, hvad fremtiden bringer😜

En god ting mere. Jer! I skal have kæmpe meget ros. Som i, at jeg på nuværende tidspunkt står på altanen og råber, at i er for fede!! Mine naboer er ikke tivivl om, at jeg ikke er helt standard. Jeres opbakning, læse lyst og lyst til at kommentere og skrive til mig, er grunden til, at jeg fortsætter. I er så søde alle sammen. Jeg bliver gang på gang overrasket over, at i gider at følge med i min mega kedelige hverdage. Men jeg elsker hver og en af jer for det. Så helt inde fra hjertet, og ned i tæerne og op igen skal der lyde et kæmpe TAK. Denne jul har i endnu engang være intet mindre end fantastiske. Mange tak ❤️

Tilslut, vil jeg bare ønske jer en forsat fantastisk jul og dejlige jule dage.

Synes godt om

Kommentarer