Juni måned 2018

Juni måned er gået med sol, sommer og travlhed.
Alt for lidt søvn og mange arbejdstimer, men slap af, det har været fedt. Jeg er startet på noget der er mit og kun mit.

Jeg er fattig som en kirkerotte, for hver en krone jeg ejer, går til min spæde opstart af min virksomhed. Jeg elsker hvert et sekund, også når det ikke går som det skal. Det hele er med til at skabe historie og gøre mig en masse erfaringer rigere.

Det har været dejlig måned. Fru Larsen er blevet indrettet og klar til start. Jeg kan også sagtens mærke på mig selv, at nu er jeg selv, ved at være klar. Jeg glæder mig helt vildt til at lukke dørene op til bilen og sætte borde ud, planter i bakker og byde velkommen til jer alle sammen.

Det, at være selvstændig er en sindssyg oplevelse. En rigtig rutsjetur. Man går den ene dag og er helt flyvende til, at dagen efter, at tænke hvad filan har jeg gang i og dagen efter, er det om igen.

Det er en fed fornemmelse og jeg kan mærke, jeg elsker det allerede. 😀

Juli måned starter med en ferie tur til de varme lande. Ja ja det er også varmt her, I know. Det var det altså ikke da vi bestilte ferien.

Men jeg glæder mig nu alligevel, for kroppen trænger til nogle dage hvor jeg ikke laver andet end, at slappe af, få sol og drikke farverige drinks med paraply i.

Håber på, at jeg er knap så bleg skandinaver når jeg kommer hjem. 😀☀️

Juli bliver månden, hvor i alle sammen kommer til at se made by malle i levende live. Jeg starter og har fået tilladelse i Horsens og i Fredericia. I kan tro jeg glæder mig, og jeg håber i alle vil kigge forbi og sige hej. Den præcis dato kommer om et par dage 😀 glæd jer.

måned på Madebymalle.dk

... Introducerede bilen. HER

...Viste jer mit logo.HER

... Snakkede om Fru Larsen. HER

... Viste en gammel brudebuket. HERSynes godt om

Kommentarer