København. En jyde i storbyen #1Her kommer første afsnit, af en lille serie, om vores lille tre dages tur til København. En super hyggelig tur.

Vi startede med at tage bussen mandag formiddag (Suvaty vil nok sige morgen med stort M, da hun normalt godt kan sove lææææænge)

Men København kom vi til. Jeg er ret så skepsis hvad Kbh omhandler, fordi jeg synes det er en forfærdelig storby, hvor alle har travlt og skubber til hinanden, fordi de da bestemt ikke har tid til at tage hensyn. Beklager hvis der sidder nogle københavnere iblandt læserne.

Jeg var en smule skepsis overfor vores hotel, for vi havde fået det super billigt, taget i betragtning af, at det lå en spytklat fra banegården. Faktisk på den berygtede Istedgade. Til jer der er lige så intet vidende som mig, kan jeg fortælle, at der vælter ikke med let påklædte damer, som man kan købe for skilling, eller det ene stripsted efter det andet. Jow Jow der var da nogen længere nede af gaden, men de er da fint kamufleret så man ikke føler sig ilde til mode af at gå forbi.

Men hotellet var sørme også rigtigt fint. Det skal siges at både Suvaty og jeg havde den holdning, at vi jo sådan set bare skulle sove der. Dog er vi private nok til, at vi var enige om eget bad, og ikke et delerum med alle andre. Disse værelse kan man nemlig få endnu billigere. Meeeen nej tak. Så tæt vil vi hellere ikke med fremmede mennesker.

Afsted vi gik. Målet med denne tur var få ting. Se Virupan i hans nye by, powershoppe og Tivoli. Så det var ikke den store turist tur vi ønskede at have, der skulle bare hygges.

Virupan hentede os ved bussen og hjalp os ned til hotellet. Ja ja, han burde jo være en del mere kendt, så det var en dejlig hjælp. Næste stop: Strøget. Let the money Roll. Ikke Virupans yndlingssport. Der gik ikke længe før han gik fra os igen med aftale om at han ville komme senere.

Så vi fortsatte powershoppingen.

Egentligt havde jeg en drøm om, at jeg godt gad at se D' Angleterre udefra. Jeg har flere gange set i tv, at de har den her berygtede julepyntning, som man bare må se. Men i min optik lå det langt væk og derfor noget jeg ikke prioriterede så højt. Ja ja jeg er jo ikke kendt derover vel. For da vi er på strøgtur om aften, når vi til en ende af gå gaden, og der kan jeg se alle de her folk, der står og beundre og tager billeder af noget. Hallo, ting det er kamera værdigt må jeg bare se. Småkage sagde det og der lå D'Angleterre.

Hold nu op hvor fint. Sikke et arbejde. Hvor må det være et stort arbejde at pakke ned igen, hvis december viste sig fra sin våde side.

En stemning, der er omkring hotellet. Det skal så siges at over på den anden side var der jo så også lige et julemarked, så musikken var os i hus.

Resten af aften blev brugt på hygge, bailey og c. Morgan. Skål!


Synes godt om

Kommentarer