København. En jyde i storbyen #2Nøj hvor er jeg træt. Jeg er i selskab med to natteravne. Det famøse søskende par kan jo være vågen hele natten uden at kny. Tror jeg lignede en sprængt tomat til sidst. I dag kræver det masser af luft før jeg vågner.

Fisketovet it is.

Synes jeg havde læst mig til at det var ultra populært. Jeg var altså lidt skuffet. Kolding storcenter var jo mere spændende end det. Kedelige butikker, og ikke den store jule stemning. Hmmm

Efter dette lokkede jeg Vip og Suvaty ned forbi Bering Flowers og A.C Perch.

Bering Flowers: inden man sætter fødderne i Bjarnes butik, skal man huske at man køber ikke en ting i denne butik fordi prisen passer. Man køber den, så man kan sige at den er købt hos Bering, også fordi den er ultra flot. For det er virkelig nogle storslået flotte ting han laver.

Andrea! Det kan godt være at vi skal på kursus i bling bling hos Bjarne, for der er glimmer så det basker.

Det er meget dyrt hos Bering Flowers, men det er vel ligesom med så mange andre ting, man betaler for navnet.

Men jeg vil godt gentage, for det synes jeg de fortjener, flotte, flotte ting.

A.C Perch: lille bitte butik er ikke ordet, jeg opgav faktisk at gå derind, fordi der var så mange mennesker i den lille bitte frimærke af en butik. Men Hey jeg kiggede ind af vinduerne. Men jeg gad nu godt at have købt en eller anden overdyr the, jeg kunne tage med hjem og lade som om smagte bedre fordi den er købt hos Perch the hus. Men det må blive ved tanken, for jeg har klaustrofobi nok til at jeg ikke skulle ind i den sardindåse.

Tilbage til hotellet. Også vil de sku spille lidt Uno de to aber!! Ja jeg sir aber! Mest fordi at jeg jo godt ved hvad der venter. Tivoli! Nøj jeg glæder mig. Men Uno it is. Og jeg kan ikke spille Uno skal det siges, så det var mig der var til grin der kan jeg sige. Det synes jeg ikke vi behøver snakke mere om 😝

Det er nu, det er nu. Hver gang vi har gået forbi indgangen har jeg sat farten ned, for jeg skulle jo lige kigge ind og se, se om jeg gik glip af noget.

Men nu er det nu. Vi skal der ind. Telefonen er opladet og klar til virkelig at tage billeder.

Hold nu op. Wauw. Alle de lys, kugler, nisser og sne. Armen et arbejde at sætte det op. Der er virkelig hyggeligt både når der er lyst og mørk. Selvfølgelig falder alle lys i træerne og på bygningerne rigtigt til sin ret når det bliver mørkt, men der er også rigtigt god stemning når der er lyst. Jeg rendte rundt som en lille pige, der skulle røre ved det hele og tage billeder af alt. 🙄😜

Jeg tror vist bare jeg vil lade billederne tale for sig selv. Jeg kan kun sige at jeg var træt da vi var færdige. Begejstringen ville ingen ende tage.


Synes godt om

Kommentarer