København. En jyde i storbyen #3 The endSå er det vist også ved at være godt for denne gang. NEJ, For filan da. Jeg kunne faktisk godt have brugt en del mere tid derover. Massere af gågader vi ikke fik set, og mange andre steder, hvor vi ikke endte. Men, men, men. Det giver jo bare en god grund, til at komme derover igen.

En ting er ihvertfald sikkert! Det er ikke sidste gang, at jeg besøger Tivoli i december. Jeg har et mål om, at jeg inden næste jul skal have lokket Gertrud Sand (aka min mor med). Hun ville være mindst lige så begejstret, som jeg. Det kunne være så hyggeligt. Så ville vi gå helt amok😃😜

Onsdag er den sidste dag. En dag vi vælger, som skal gå lidt mere stille og roligt. De sidste ting på strøget blev købt, også skulle vil simpelthen forbi Fields. Det må da være bedre en kedelige fisketorvet. Det var det da bestemt også, meeeeen så heller ikke mere end det. Der er vi jyder altså bedre til at lave indkøbscentre, hvis i spørger mig.

Så blev det mørk og bussen den køre. Trætte og fulde af oplevelser, vender vi hjemad mod Jylland.

Hold nu op, sikke en hyggelig tur. En tur, der præcis bestod af det, som den skulle. Hygge!!  Alt andet var fløjthamrende lige meget.

Jeg ser tilbage på denne tur, som en kanon afslutning på året. 2017 kom an. 😜😃


 

Synes godt om

Kommentarer