kræmmermarked anmeldelse..... Vorbasse marked

Hvis man følger en lille smule med i mit liv og hvad der sker i sommer månederne. Er der vidst ingen, der er i tvivl om, at jeg elsker kræmmermarkeder. Jeg besøger mange i løbet af året og er både gæst og kræmmer på mange.

Specielt efter, at ostemanden Thomas er kommet ind i billedet.

Det skal i da have en fordel af. Ud fra det, kom der denne ide, at jeg kunne anmelde de forskellige markeder. Det kan jo sagtens bruges igen, og derfor tages frem igen næste år, når i skal vælge markeder der skal besøges.

VORBASSE MARKED


Hvor: Hovborgvej 7, 6623 Vorbasse

Hvornår: torsdag d. 18 juli - lørdag d. 20 juli (uge 29 altid)

Pris: gratis adgang til markedet men parkering koster 50 kr.

Koncerter og shows er gratis


Åbningstider:


Markedspladsen (musik og andet underholdning)

Torsdag 12- 02.00

Fredag 10.00-02.00

Lørdag 07.00-02.00

Udstiller/kræmmer

Torsdag 12.00-18.00

Fredag 10.00-18.00

Lørdag 10.00-18.00

Søndag 10.00-18.00
Mange udstillere har dog tit længere åbent.

Hele Danmarks største familie fest.

Med besøgende på over en kvart million.

Jep du læste rigtigt over 250.000 mennesker på tre dage. 650 kræmmere, det største Tivoli set i hele Danmark. Markedet startede helt tilbage i 1730, så det kan man vidst sagtens kalde en gammel en af slagsens.

Nu er vi kommet hjem igen og jeg er fyldt op med indtryk.
Det var virkelig en fed oplevelse.
Mange, som i RIGTIGT mange mennesker samlet et sted. Godt humør, dejligt musik og masser af solskin.

Vi kom allerede derud tirsdag, da det kræver en smule ekstra planlægning, at få så mange kræmmere samlet et sted. Vi skulle være helt sikre på, at vores plads var til at komme til.

Tirsdag og onsdag gik med, at forberede og ikke mindst slappe en smule af oveni, de næste dage vidste vi godt ville blive sindssyge.

Torsdag:
Torsdag startede og folk kom strømmende til. Det er tydeligt, at mærke, dette er en by fest og stort set hele Vorbasse holder ferie for, at komme på marked. Allerede fra start af, var der mange mennesker.
Dagen var herlig med masser af sol og ikke en sky på himlen. Det giver altid godt humør.
Vi lukkede ostevognen ved 22 tiden.
jeg lånte et lille hjørne af pladsen til, at stille lidt af mine ting op.
Succesen var dog ikke så stor. Men pyt med det. Vi havde også rigeligt travlt med at sælge ost.

Fredag:
Der vågnede vi op til regnvejr. Dette plejer, at være den sande død, men ikke i Vorbasse, der er de hardcore. Vi skulle dog hellere ikke mere end et par timer frem, så skinnede solen igen fra en skyfri himmel.
Fredag nåede jeg aldrig, at åbne min egen lille made by malle stand da det stoppede med, at regne havde vi så travlt, at vi aldrig nåede det.
Fredag aften fik vi besøg af min bette bror og hans kæreste. De skulle hente ost til hans fødselsdag søndag. Det er altid dejligt med et velkendt besøg.
Da klokken slog 22 var vi lige ved, at falde om af træthed og ostetraileren blev lukket i

Lørdag:
Udsigten til masser af vand havde været stor og vi havde fulgt med på de forskellige medier men håbet om, at det holdte sig fra Vorbasse egnen.
Det startede rigtigt godt ud, og vejret var fint og det betyder som sagt masser af besøgende. Det kan vi lide.
Ved cirka 16 tiden kunne vi dog ikke trække den længere og vor Herre begyndte, at græde og han gjorde det med stil. Der kom meget vand. Set fra vores side af, var det ikke en katastrofe, da det betyder, at folk går hjem og derfor er det nemmere, at få lukket ned kl 18.00. Der er nemlig musik i det store telt Lørdag aften. Så derfor kan det nogle gange godt være svært, at få pakket ned om lørdagen. Dette er også tit grunden til, at mange kræmmere venter med, at kører til søndag. Vi havde dog en fødselsdag vi helst skulle hjem til, så vi kørte 18.15. Succes!

Til alle jer der kiggede forbi til en ost kræmmer, skal der lyde en stor tak. Med så mange ukendte mennesker er det altid rart med et kendt ansigt.
Morten, Lars, Jane, Lene, Lisbeth, Lis, Mette og mange flere. Tak fordi i kom forbi og sagde hej. Det betyder hjertens meget. <3

Min anbefaling her fra, er klart ***** flotte kræmmer stjerner. Der er styr på tingene, og man er ikke i tvivl om, at det her har de prøvet før.
Er i på disse kanter i uge 29 næste år, så snyd jer ikke for en hyggelig oplevelse.
Så ses vi helt sikkert.

Synes godt om

Kommentarer