Kreative dage - Margrethe hallerne Fredericia

Denne her uge har vi arbejdet på længe. Planlagt, tegnet og fortalt.

Det er første gang, vi skal være med som udstiller på kreative dage i Fredericia. Min mor og jeg har været besøgende flere gange, men aldrig taget springet og gjort noget ved det. I år kunne vi så gøre det sammen og nu skal det være.

Vi har valgt at lave en fælles stand, men delt op i to. Så den ene ende er det Made by Malle, stop proppet med lækre planter m.m og i den anden ende kan i godt vente jer lækkert garn i alle afskygninger.

Far og jeg har fri hele ugen for, at kunne planlægge og opbygge den fedeste stand i længe har set. Jeg lover jer det bliver godt.


Dette er ikke noget man lige gør. Det kræver masser af planlægning og arbejdskraft.

Det er samtidig super svært, at beslutte noget, da vi jo ikke aner en dyt om, hvad der kommer til at ske. Vi har nogle overbevisninger og en tro på, hvad der kunne komme til, at ske, men helt ærligt så aner vi ikke en dyt og famler en smule i blinde.

Vi satser dog på, at der kommer en masser herlige mennesker. Det plejer der ihvertfald, at gøre så det regner vi med, der gør igen. Kigger i forbi vores stand lover vi masse, at se på og vi står klar til en hyggelig snak.

Jeg har virkelig glædet mig til denne uge. Selvfølgelig specielt til weekenden hvor slaget skal stå. Men også fordi far og jeg skal arbejde sammen hele ugen om, at få dette op at stå. Senere på ugen kommer mor og Andrea til, og så satser vi stærkt på, at det team kan lave en herre lækker stand.
På selve messedagene har vi ekstra hjælp på. Det skal ikke være sådan, at i ikke kan komme forbi og sige hej uden, at vi har tid til jer.

Vi lover der er masser af kompetente hjælpere på plads. Resten charmere vi os til. 😀

Det er vores ønske ikke kun, at sælge en masse men også at inspirere. Derfor vil vi prøve, at lave et lille hjørne hvor der bliver bundet kranse og måske, der også bliver plads til en taburet med en der hækler, eller lignende.

Vil i gerne følge med i alle forberedelserne skal i hoppe over på min instagram, der lover jeg, at lave mystories hele ugen, så i rigtigt for lov, at se backstages hvad der sker på sådan en crazy uge. Glæd jer!

Kom endelig forbi og sig hej. Så bliver vi virkelig glade :).


Synes godt om

Kommentarer