Kursus på Grus.

Engang for længe, længe siden mødte jeg en fantastisk energisk pige, det var til et møde inde i Horsens by med nogle andre instanser. Det eneste jeg fik ud af det møde var at jeg var helt sikker på at denne herlige energi, måtte jeg så meget lære bedre at kende.
Navnet er Julie Due.

Hun er indehaver af kultur cafeen Grus.
Hun har skabt denne her dejlig og hyggelige lille perle nede på Kongensgade. Hun er fyldt med masser af god energi også er hun bare så sød at man ikke kan undgå at syntes om hende.

Allerede inden Julie åbnede hendes lækre cafe snakkede vi om at vi var nød til at lave noget sammen.
Det udviklede sig meget hurtigt til en månedlig kursus dag på Grus.
Hver måned er det forskellige temaer. i December var det juleværtinde gaver og i lørdags var det buket binderi.

Det er virkelig et hyggeligt arrangement med masser af dejlige mennesker der er åbne og villig til at få masser af nye fif og tips.

Det jeg aller bedst kan lide ved lige præcis disse kurser, er at det er meget stille og roligt. det er ikke fint og fancy, for det er jeg heller ikke selv. Det er for alle mennesker, der er ingen begrænsninger, ingen krav, alle kan være med.

Når vil laver disse arrangementer er det vigtigt for mig at alle får lidt med hjem.
det betyder at i indgangs biletten er der altid den første lille "ting" med i.
I går lørdag var det derfor de første blomster til at starte buketten med. sådan at ligegyldigt hvem der kommer, så kan der laves en lille fin ting som man kan tage med hjem.

i lørdags var temaet buket binderi..

meningen med kurset er ikke at kursisterne skulle gå hjem og binde de vildeste buketter selv, men i stedet for have nogle grund teknikker til at kunne gøre lidt mere ud af deres buketter.

Det vil sige at når kursisterne køber to bundter blomster hos deres lokale forhandler så kan de gå hjem og derfra hente lidt i skoven eller i haven og putte lidt andet i og på den måde lave en fantastisk flot buket.. At kursisterne lige pludselig ser tingene i grøftekanten eller i skovkanten eller ved stranden med andre øjne.

Synes godt om

Kommentarer