Lidt om mig

”Malene, du har altid været et barn der gik i mange forskellige retninger”

Det sagde min far altid da jeg var barn, og han har såmænd ret. Jeg har altid været en utrolig kreativ person, specielt når det kom til udendørs aktiviteterog ikke mindst blomster.

Jeg var ikke mere end 11 eller 12 år gammel, da jeg første gang sagde: når jeg bliver stor, vil jeg have min egen blomster butik og den skal hedde Guldblomsten.

Det, er det dog ikke helt blevet til endnu. Dog blev jeg i 2008 uddannetblomsterdekoratør, og jeg elsker det.

Men som min far altid sagde, så var der en retning som jeg ikke havde udforsket nok, og derfor gik jeg en helt anden retning og har så også lige snuppet en revisor assistent oveni.

Det betyder dog ikke, at jeg har smidt blomsterne væk. Det tror jeg aldrig,jeg kommer til, for jeg kan slet lade være. Det er så stor en del af mig som person.

Efter nogle år væk fra branchen er jeg efter en del overvejelse, igen begyndt at arbejde i blomsterbutik. Hvis jeg skal indrømme det, så er det lidt som at komme hjem igen.

Der kommer til at ske en masse spændende ting de næste par år, som forhåbentlig bringer en masse godt med sig. Jeg glæder mig ihvertfald, og jeg lover, at i kommer til at høre en hel masse mere om det, når tiden er til det.

Made by Malle er en blog der er fyldt med kreative ideer, finurlige tips og en masse sjove episoder.Det vigtigste for mig er, at vi har det sjovt og jeg nyder det jeg laver.Jeg elsker planter, indretning og bolig. Derfor er det også en del af bloggen.

Hvis i har spørgsmål eller lignende er i meget velkommen til at lægge en kommentar eller I kan kontakte mig på malene.hb@hotmail.com

Læs også indlægget '12 ting du ikke vidste om min søster' skrevet af min bror Morten :) 

Vil I følge endnu mere med i mig og Made by Malle så følg mig på

Facebook

Instagram

Youtube

Twitter

Pinterest

Bloglovin

Gem

Synes godt om

Kommentarer