Made by Malle vs. Blomster af HjertetDet er ikke nogen hemmelighed, at jeg er meget kreativ, jeg har svært ved at sidde stille og der skal helst ske noget hele tiden.
Derfor har jeg masser af projekter i gang. Det er ikke kun med blomsterdekoratør øjne, men gerne kreativ med alt muligt.
Det har i jo allerede været en smule vidne til. Hækle tæpper, folde papirs juletræer og jeg kunne blive ved.
Alle disse ting vil jeg faktisk også gerne vise jer meget mere af.


Men jeg har følt mig bundet af, at dette er en blog hvor jeg viser, hvad jeg laver med blomster øjne. Derfor har jeg begrænset mig meget med hensyn til alle de andre crazy projekter, som jeg har og har været i gang med.
Blomster vil altid være mit hoved felt, det er der min speciale er og der jeg virkelig leger. Derfor vil Blomster af hjertet altid være en del af mig, og vil aldrig forsvinde.

Tro mig der kommer meget mere Blomster af hjertet. Jeg vil bare ikke løfte sløret før jeg ved mere om det og kender en tidshorisont.
Jeg vælger derfor at ændre navnet på Bloggen, Facebook, IG osv. til Made by Malle. Indholdet ændre sig ikke, kun navnet. Jeg vil stadig være lige så tosset, skør og helt vild med blomster.

Adressen til min blog kommer også til at hedde 'madebymalle.dk' fremover, men I kan sagtens indtil komme ind via på blomsterafhjertet.dk :)

Så fortsæt endelig med at følge med, Det bliver ved med at være fantastisk hyggeligt at følge med.


 
  • Andet

Synes godt om

Kommentarer