Malenes juleønsker 2016

Det er blevet vældig populært at vise sin ønskeliste. Så det skal jeg da også, så hvis i er nysgerrig på, hvad en travl blomsterdekoratør med rigtigt mange jern i ilden ønsker sig i julegave, så følg med her.

Walton form plakat: Jeg har længe gået og synes den er så fin, og ender nok os med at eje den en dag, hvis jeg altså ikke får den i julegave 😉

Converse allstar: Hvis man siger Malene siger man os converse. Jeg går stort set ikke i andet. Jeg elsker dem. Dem i marine blå kan bruges til alt, og dem jeg har er monster slidte.

Boss orange: Yndlings duft ever!! Kender du den ikke, så prøv den!!

Hjemmesko: Jeg har altid kolde tæer, og disse ser virkelig lækre ud. Must have please

Læne stol fra ILVA: Nej den ligger ikke under træet, det ved jeg godt, men nøj, hvor gad jeg godt om søndagen, og sidde og læse nogle af alle mine bøger i den med benene oppe og en kop te i den anden hånd.

Keramik service: Det er totalt tosset, for mine skabe er fyldt med royal copenhagen sort mega og hvid riflet. Men nøj jeg er blevet forelsket i dette sæt. Jeg synes virkelig det er fint og hyggeligt. Jeg er sikker på, at teen smager så meget bedre i de her kopper, end i en fra IKEA eller lign.

Lyngby vasen: Hey, det kunne jo ske jeg en dag fik blomster. Ellers køber jeg dem selv. Bum.

Kjole: Ny kjole til mine nye converse. Det ene skal jo passe til det andet 😃

Taske fra adax: En taske skal der også til jo. 😜

Hvid riflet tallerkner fra royal copenhagen: 27 cm. Tallerkner, så passer de nemlig til de andre, der står i skabet. Hey, vi skal jo ikke lave om på noget 😁

Har i forresten set, at jeg har en youtube kanal. Her er en lille forsmag.
Husk endelig at subscribe, så bliver jeg så glad

Indlægget et ikke sponsoret, og ikke affiate links.

Synes godt om

Kommentarer