Man giver ikke en blomsterdekoratør blomster....Og hvorfor så ikke det? Ja undskyld mig, men det gad jeg dæleme godt at vide.

Det burde da være os der fik flest blomster, for det er os der virkelig elsker friske blomster, helt ud til fingerspidserne. Vi ved hvordan man behandler blomsterne bedst og hvad man skal gøre for at få mest ud af blomsterne.

Plus så er vi da helt sikkert med i den gruppe af mennesker som elsker, elsker, elsker blomster. Hvorfor er det så lige at vi ikke må få dem. Jo nu skal jeg fortælle jer det. Det er såmænd meget simpelt. Fordi folk er bange for at købe det forkerte. Vi ved jo hvad vi selv gerne vil have. Hvad vi kan lide og hvad vi i hvert fald ikke kan lide.

Årghh hold nu op altså. Vi bliver da lige så glade som alle andre, os selvom at det ikke lige er ynglings

blomsten. Vi kan jo præcis finde en eller anden kreativ måde at bruge blomsterne på en "bare" at putte i en vase.Når jeg er på besøg hos blomster Jeanette (blomster Jeanette gik jeg på fagskole med den gang for maaaange år side) så giver jeg heller aldrig en buket, men i stedet for giver jeg gerne et bundt eller to eller tre med forskellige blomster. Så kan hun selv putte dem rundt i alle hendes små vaser, eller lave et eller andet sjovt med blomsterne.
Anyway...giv os for hulan da nogle blomster, vi vil så gerne have dem. Hvis nogle af jer skulle få lyst så sender jeg gerne min adresse os

Men det tager tid, for min omgangskreds har stadig ikke fundet ud af det endnu. Men jeg drømmer stadig.

Så kom i gang folkens send en blomstrende hilsen ligegyldigt hvem modtageren er.


 

Synes godt om

Kommentarer