Min drøm er næsten blevet til virkelighed.

Hej igen.
jeg snakker videre og forsøger at fortælle jer alle om alle mine tanker og føelser ved dette vilde skridt jeg har taget.
Jeg fortsætter hvor jeg slap

Hvis i ikke læste med fra starten kan i læse det første indlæg HER

I blomsterbutikken opdagede de jo også, at jeg manglede hjul at køre på. Men på daværende tidspunkt var jeg simpelthen ikke klar til, at fortælle dem hvad tanken bag salget af min personbil egentlig var. Jeg tror inderst inde, at jeg ikke helt selv troede på det endnu. Sagde jeg planerne alt for højt kunne det være, at det ikke lykkes. Men det var også svært for mig, for jeg havde brug for at fortælle min chef, at dette var planerne. Jeg har altid spillet med åbne kort og hun har kendt til mine drømme lige siden jeg startede. Der har dog aldrig været en dato på. Den er dog kommet en del tættere på nu og derfor følte jeg en smule, at jeg havde brug for at fortælle hende, at vi kiggede på blomsterbil.
Heldigvis har jeg en chef som selv har den indstilling, at man skal følge sine drømme, og derfor var hun jo selvfølgelig ikke andet end glad på mine vegne. Det kræver kæmpe respekt og lige der fik hun altså billige point hos mig. Det lettede på min samvittighed for jeg følte lidt, at jeg førte hende bag lyset. Jeg skylder hende ikke noget, jeg kunne sagtens fortsætte og så bare komme og sige op. Men sådan er jeg ikke, som person og helt ærlig, så vil jeg også super gerne dele denne rejse med dem alle sammen i butikken. Om de så støtter mine ideer eller ej.

CVR nummeret er i hus.

CVR nummer blev bestilt hjemme i mor og fars soveværelse, omringet af billeder og salgsopslag af varebiler.
Jeg var godt klar over, at hvis bilen pludselig var der, så skulle jeg slå til.

9-14 hverdage stod der på kvitteringen. Helt ærligt. Det var de længste dage i mit liv. Endelig havde jeg turde, at trykke på knappen og der var ingen vej tilbage og så skal man vente i 14 hverdage på, at på de tal. For uden et CVR nummer kan man nemlig ikke komme videre.
Der kan ikke bestilles E-boks, nem id eller lave en erhvervs konto i banken. Alting står stille så længe. Tålmodighed er en dyd


Okay jeg brokkede mig over at der ville gå 9-14 hverdage. Der gik 4 dage, Malene slap nu af altså.
Det var et stolt øjeblik da mailen poppede ind torsdag morgen. En ret stor sejr for mig. Dette betød, at nu var det nu. Ingen vej tilbage og nu er jeg officielt in business.
Jeg er stolt, det må jeg gerne indrømme.
Bank kontoen var så lidt mere bøvlet. Ikke fordi det ikke kunne lade sig gøre, men fordi min tålmodighed er lig med nul og min bank dame blev ramt af både sygdom og ferie. Det gik bestemt ikke så hurtigt som forventet

Mit første brev til Made by Malle. Ja ja Sejerne er små, men lige vigtige.

Næsten gang vil jeg fortælle jer lidt om bilen. Hvad skal der ske osv. Glæd jer.

Synes godt om

Kommentarer