Nytårsforsæt 2018

2017 er på vej væk. Endnu et år er slut og vi starter igen forfra. Hvad skal næste år byde på, og skal der gøres noget anderledes, end året, der er gået?

2017 blev året, hvor jeg fik tinnitus og har måtte lave en hel del om, i min hverdag. Det har kostet blod, sved og uretfærdigt mange tårer.
Året har også budt på mange dejlige ting. Jeg havde den bedste uge i sommerhus med nogle fantastiske mennesker, hvor jeg virkelig fik slappet af.
jeg lovede mig selv, at dette år skulle jeg være god ved mig selv. Min tinnitus kan måske tale imod, at dette lykkes, men det er jeg faktisk. Tinnitussen har gjort, at jeg er blevet endnu bedre til, at slå bremsen i og slappe af og nyde friheden.


Spørgsmålet er så, hvad med 2018?
Hvilke ting skal være med til at skabe 2018 og gøre det til et ikke mindre end fantastisk år?

Malles 8 nytårsforsæt

1. Fortsætte den gode stime med mere Malene tid.
Det startede jeg med i 2017, og det skal forsætte i det nye år.

2. Frisk luft
Jeg skal blive lidt bedre til, at gå en tur. Bare fordi det er sundt og solen skinder og luften er dejlig for sjælen.

3. Aftensmad!
Nøj, det er jeg ikke ret god til. Når jeg 3/4 dage om ugen alligevel er på tanken, er det sjældent jeg gider lave aftensmad de andre dage. Men det skal være slut nu. Sund mad er godt, og det skal jeg også spise. Det er ingen hemmelighed, at jeg er træææææt af tank mad.

4. Besøge Vip mindst to gange.
Det var et fortsæt i 2017, og skal være det igen i 2018. Færdig bum.

5. Holde mit Plante budget
Jeg tror ikke, der er en måned i 2017, hvor det er holdt, men i det nye år, skal det ske. Måske jeg skal sætte det lidt op :)

6. Drik mere vand.
Sidste år, hed den reducere mit Pepsi Max forbrug. Den laver jeg lige om til, at i stedet skal jeg drikke mere vand. Så håber jeg, at det ene udligner den anden.

7. Tag nu den opvask
😬😬

8. Opsparing er skide fedt.
Jeg behøver vidst ikke sige mere. Det er lækkert.

Jeg kan kun sige, at 2018 kan bare komme an. Jeg er klar!

Synes godt om

Kommentarer