Søndagens Loppefund #1

Dagens billede:

Hvilke markeder besøgte jeg:
*Familiemarked Torsted hallen i Horsens
*Bagagerumsmarked v/rådhuspladsen i Horsens
*Reshoppit i Vejle

Hvad købte jeg:
*2 syltekrukker i lys farver
*2 mørke syltekrukker
*2 nye glas lysestager (dagens impulskøb)

Beskrivelse af et besøgt marked/butik:
Familiemarked i Horsens er et marked, som er beliggende i Torsted hallen i Horsens. Dette er et marked, der bliver holdt to gange om året. Anette er skaberen bag dette og en totalt ild sjæl. Hun knokler for vildt for dette marked og ligger tusindvis af timer i det. Jeg har selv været med på markedet 3 eller 4 gange og man kan virkelig mærke Anettes ånd og sjæl i projektet og ikke mindst den dag. En ting er ihvertfald sikkert, stemningen er i top denne søndag.
Markedet har kørt i en del år og dette gør, at rigtig mange mennesker kender det. Det er både noget hø, men også rigtigt fedt.
Det er noget hø, fordi at det er en kamp om at få en stand og det er ikke altid det lykkes. Som dette marked, hvor det altså ikke lykkes.
Poulariteten er så til gengæld fantastisk, når dørene åbner. Der kommer virkelig mange mennesker. Den sidste gang jeg var med, slog vi vidst rekorden med 2800 mennesker. Det var så sjovt og en dejlig hyggelig dag.
Du kan finde markedet på facebook, der er lavet en gruppe, hvor du både kan tilmelde dig til at have en stand eller bare holde øje med datoer for markedet.
Find Gruppen HERSynes godt om

Kommentarer

juliehauritz
juliehauritz,
Hvor er det fint! 😊
nouw.com/juliehauritz
MadebyMalle
MadebyMalle,