En Facebook gruppe lige for mig.

For en del tid siden blev jeg medlem af en interiør gruppe på Facebook. Ud af den gruppe kom der sig en del nye bekendtskaber.
Et af disse bekendtskaber var Githa. Efter lidt tid i denne gruppe besluttede Githa sig for, at der skulle være en gruppe for alle os plante tossede mennesker, som både hende og jeg vidst godt kan kalde os uden at blinke.
Denne gruppe blev kaldt for Plantefreaks, siden har den skiftet navn til Planteriør.
Det endte jo, meget hurtigt med, at jeg ikke kunne lade være med at blande mig i det hele, og derfor var det også meget nemmere at gøre mig til Vise-Administrator.
Nå, hvad er det egentlig jeg vil med det her?
Jo ser i, hvis det skulle være sådan, at i er blevet inspireret af alle mine planteguides og tossede indlæg om mine planter, dine planter og alle andres planter. Skal i altså være med i denne Facebook gruppe. Vi hygger os så meget og elsker hinandens plante køb. Samtidigt hjælper vi med alt det vi kan, både med gode råd og vejledning, når der er skidt på færre og de satans til dyr er på spil.

Her er plads til alle mennesker og ikke mindst alle planter.
Tonen er fantastisk, alle er glade og gode til at hjælpe hinanden. Sidder du nu og tænker, jeg skal ikke have flere planter ind i mit hjem, jeg har nok. Skal du ikke melde dig ind i denne gruppe, fordi jeg garantere nemlig, at du med sikkerhed bliver inspireret til at gøre op til flere fede plante køb. Det gør jeg ihvertfald.

Gør jer selv den tjeneste at melde jer ind, i vil ikke fortryde det.
Find den her: Planteriør

Synes godt om

Kommentarer