Papirs klip. 

Udenfor er der koldt. Vinteren er kommet, det bringer stemning frem og glade unger. Her er en smule kaos. Hvor end øjet rækker er der gran, kugler, oasis og kogler. Men, der er masser af god stemning. Julemusikken spiller, det små-sneer udenfor, stearinlys er tændt og Andrea nynner lystigt med på julesangene, det her er livet.

Jeg elsker at bruge forskellige materialer, mange teksturer og gerne også lidt anderledes ting end andre. En ting, som jeg virkelig er blevet forelsket i de sidste par år er origami. Juletræer, stjerner og sløjfer af papir. Det er virkeligt fint og kan bruges til alt. Og jeg mener alt! Sidste år havde vi nok 70 små juletræer, som var lavet af en af fars gamle bøger (jeg håber, at han har læst den færdig 😬) det gav et dejlig gammeldags look med de gamle skrifter, men sat sammen med guld, røde kugler, Georg Jensens juletræsstager og meget mere, så blev det virkelig hyggeligt.

I vindueskarmen havde jeg store papirsjuletræer stående i forskellige farver og mønster. Og Karens adventskrans havde små fine papir juletræer på kanten.

De kan bruges til lige, hvad fantasien rækker til, men de er nemme at lave når man først lige ved hvordan. Klø på og prøv jer frem.

Videoen nedenunder er lavet, så i kan se fremgangsmåden.

Enjoy!

Synes godt om

Kommentarer