PåskebordetEt ultra nemt påskebords pynt.

Til påske har jeg det lidt på samme måde som til jul.

Alt pynten skal ikke fylde alt for meget, da der selvfølgelig skal være plads til alt maden.

Jeg har de sidste par dage, været ved at male en bakke, der var sygeligt grim. Pastel blå blev den!

Så har jeg de sidste dage levet af æg. Spejlæg, æggekage og porceret æg (Det gik ikke super godt, men øvelse gør mester)

Skallerne fra disse æg gemte jeg. Med den ide at de skulle på påske bordet.

Da jeg skulle have æggene ud af skallen, brugte jeg en grillkniv, da den er ret spids i enden og forsøgte at lave et så lille hul som muligt. Plus at jeg skulle sikre at ægget ikke flækkede, for så holder den jo ikke på vandet mere.

Jeg har sat lidt fix i bunden af ægget og lagt sten omkring, for lige at sikre at det ikke ruller alt for meget rundt. Fix kan sammenlignes med lærens tyggegummi, hvis i kan huske det fra folkeskolen :)

To af æggene har jeg puttet hornvioler i. Jeg har taget en stor del af jorden fra, inden jeg lirkede dem ned i æggene.

Det skal lige siges, at det selvfølgelig ikke er optimalt for hornviolerne, men det er også meningen at de skal plantes ud efter påske. De skal ikke stå her til evig tid. Så jeg konkluderede at det var det mest optimale at gøre. Ellers er de ikke den store udskrivelse. Mange har dem også i haven.

Perlehyacinter og brændende kærlighed er placeret ned i ægget, efter der er hældt vand i.

De første billeder har jeg puttet påske æg på, som en mulighed.
De kan spises senere på aftenen 😋En anden mulighed er stearin lys. Det er der også mange, der gerne vil have på bordet til påske.Eller hvad med jeres ynglings påske æg? Min nye ynglings er mit Royal Copenhagen påske æg, som jeg købte i går.Eller hvis man ligesom mig, meget gerne vil have en masse at kigge på hele tiden, så placerer man alle tre ting på, på en gang.Rigtig god påske alle sammen.

  • Forår

Synes godt om

Kommentarer