Plante guide.... Sophora “little baby”Dette er en lækker lille plante. Den er super fin og hyggeligt. Jeg har en tendens til at synes den er lidt piget. Måske det også har noget med navnet at gøre "Little baby".
Den er dejlig enkel men også finurlig med dens små, fine blade og jeg kan ret godt lide dens enkelthed.
Hvis man er rigtig god til den kommer der gule, små, flotte blomster på den. Der må jeg beklage og sige, at der er min erfaring lig 0. Jeg er rigtigt god til at slå den ihjel, fordi jeg kommer til at tørre den ud. Sidder der nogle af jer, som har prøvet dette så vil jeg med glæde gerne se billeder, eller høre en kommentar.

Pleje:
Holdes let fugtigt hele tiden. Den må ikke tørre ud mellem vandingerne, men den må heller ikke stå med fødderne i vand. Dens blade bliver gule, hvis du overvander den.
"Little baby" er meget tilpasningsdygtig. Den kan stå de fleste steder i huset, både solrig, men også skygge steder. Hvis du dog vil have planten til at vokse og gro vil jeg dog anbefale at stille den solrig. Om sommeren kan den også stå udenfor, bare husk at tilpasse med vand. 
Den vokser meget lidt, en gartner fortalte mig engang at den vokser omkring 1 cm om året. Det er altså 10 cm på et årti. Det er ikke just turbo fart 😊

Synes godt om

Kommentarer