Plante guide....Perler på snorSenecio Herreanus er plantens borgerlige navn. Ja sig lige det hurtigt 10 gange uden at grine. Jeg kunne ikke siger jeg bare 😜

Mange giver udtryk for, at dette er en svær plante at passe. Jeg må også indrømme, at jeg er ikke fan. Så derfor er det en dum plante? Nej det er det faktisk ikke. Den er ret nem, når det kommer til stykket. Er man rigtigt god til at passe Monstera, så kan man også passe perler på snor.

Pleje:

Om vinteren skal den have vand hver 3 uge.

Om sommeren skal den vandes og evt, gødes regelmæssigt, dog vil den gerne tørre ud mellem vandingerne.

Stik en finger i jorden, er der ingen jord på fingeren, så er det frem med vandekanden.

Man må ikke vande oven på perlerne, så rådner de. Derfor skal man vande i underskålen, og hvis det ikke er muligt skal man lave et lille hjørne, hvor der ingen perler er også stikke vande kanden derned. Vand på perlerne er den sikre dødDen trives bedst i lys/halvskygge, og vil ikke hænge i en mørk krog og gemme sig.


Den eneste plante jeg lige kunne få mellem fingrene var en lidt afpillet en. Derfor får i lige et par billeder af en super flot perler på snor. Billederne er lånt af Anne Brix. Tak for lån ❤️


Synes godt om

Kommentarer

Lina
,
Er der nogen redning hvis man nu er kommet til st vande perlerne?😳
Malle
,
Hey Lina I første omgang vil jeg sige egentlig nej. Men hvis nogle af perlerne er begyndt ar rådne vil jeg skynde mig at fjerne dem, så de ikke "smitter" de andre perler.