Plante tendenser 2018

Det er altid en jungle, at komme med tendenser og ideer.
Inderst inde, er det jo bare, hvilken retning personen tror udviklingen er.
Men jeg har altså prøvet alligevel.
Jeg har spurgt lidt omkring for, at høre hvad folk tror.
Jeg har spurgt mine fag kollegaer i blomster butikken og så har jeg delt samme spørgsmål i min elskede Planteriør gruppe på Facebook. Jeg er med administrator og elsker gruppen og hvert et medlem. Du kan finde gruppen Her

De har alle sammen begrundet mine egen tanker om, hvad der kommer til at ske i plante verdenen i 2018

Der er stadigvæk stor forskellighed i folks indkøb af planter.
Nogle vil have det minimalistisk, andre er til urban jungle look, en anden er vild med retro looket, eller store planter, og så er der flere ligesom mig der bare elsker, elsker og elsker planter.

Minimalistisk:
her indbefatter airplants 100%
Tillandsia giver dig mulighed for at bestemme, hvor meget de skal fylde i lejligheden. Man kan sætte en enkelt på badeværelset eller på den lille hylde, eller du kan lave dine egne levende skulpturer ved at samle et par stykker og hænge dem op. De startede i 2017 og jeg er sikker på, at de bliver en kæmpe succes i 2018.
Det er enkelt og uden alt for mange krav, det er da fantastisk.

Photocredit: @tillandsia_airplants

Urban jungle look:

Planter fra gulv til loft, planter alle steder. store planter og små planter.
Dette look er til personer, der har en kæmpe forkærlighed for planter, jeg kan nemlig love jer, at det tager tid at passe alle de planter.
Hvis man ønsker dette look skal man huske en ting, det er, at planterne skal være en del af indretningen og man skal finde kreative løsninger der gør, at planterne er en naturlig del af rummet.
Er du vild med dette er hængeplanter et must.

Photocredit: @apartmentf15 // indianaweg10

Plante blade i fokus:

Du kan ikke kigge på en plakat hjemmeside uden, at blive tæppebombet af plakater af forskellige plante blade.
Det er tydeligt, at bladene er kommet meget i fokus den sidste tid, og bliver kun større i 2018.
I 2018 vil planter med specielle og karakterfulde blade vinde stor indpas i hjemmene. Det er ikke længere en nødvendighed kun, at have en Monstera men det er blevet et krav, at der skal være noget anderledes og specielt over hver eneste plante. Blade med smukke mønstre, flotte farver både på overside og underside og blade der krøller eller er med masser af struktur. De smukke Calatheaer er virkelig allerede blevet en stor yndling hos mange. De fåes både i fantastiske grønne farver med masser af struktur til helt over i smukke lilla farver som Calathea dottie
Min yndlings Calathea er helt klart Orbifolia dens store flotte grønne blade med dens smukke strukturer giver min stue, så meget ro og hygge, at det helt klart er en yndlings plante hos mig.
Hvis man laver en konklusion på, min overbevisning for tendenserne i 2018, er det at, det bliver et vildt plante år. Det bliver et år hvor vi kommer til, at se mange forskellige planter.
Vi kommer til, at se planter med smukke blade og dekorative stængler. Planter med masser af volumen og fyldt op med sjæl og kærlighed. Vi kommer til, at se flotte og dekorative løsninger for hvordan vi opbevarer vores planter. Fede muligheder for hvordan en tillandsia er smukkest og deres flotte forskellighed

Jeg glæder mig helt vild. Hvad siger i?

Synes godt om

Kommentarer