Posters og planter!

Reklame


Jeg synes, det er super vigtigt med liv i indretningen. Med liv, mener jeg farver, planter og handling i ens billeder på væggene.
Det har altid været lidt svært for mig med kunst, jeg synes simpelthen ikke det er pænt. Nu må i ikke skælde alt for meget ud, for jeg ved godt, at kunst er mange ting og ikke kun behøver, at være det gamle støvede billede af et landskab med en ko og en malkepige på.
Derfor har plakater virkelig vundet meget hjemme hos mig. De er nemmere, at skifte ud, det er ikke så stor en udskrivning som, at købe rigtigt kunst.

Personligt ville jeg selv have svært ved, at gå ud og give mange tusinde kroner for et stykke kunst. Tænk nu hvis jeg blev træt af det igen, ret hurtigt.
Der er plakater altså nemmere, at håndtere.
Jeg har efterhånden fået købt mig en hel del, og jeg er ret så vild med det. Det betyder nemlig, at jeg kan flytte rundt og bytte ud uden, at skulle ud og købe en masse nyt hele tiden. På den måde får jeg en ny stue mange gange om året.

Jeg har ikke selv bevæget mig ud i, at male væggene grønne og mørke endnu. Det handler måske også mere om, at jeg bor til leje end, at være modig nok. Men mine vægge er hvide endnu.

Jeg forsøger dog, at omgive mig med de grønne og de naturlige farver.

Jeg mikser de grønne farver, fra planterne med træ sorter og mørke varme farver som min velour sofa.

Jeg kan rigtigt godt lide, at omgive mig med ting der gør mig glad. Det vil sige planter, varme farver og fede billeder.
Derfor er mine billeder på væggene af natur, planter og blomster.
Billedet med båden i vandet for mig til, at tænke på hvor glad og rolig jeg bliver ved vandet.
Skov billedet fanger mine øjne hver gang og gør mig så glad. Samtidig er det bare super smukt.
Plantebillederne er med til, at stille mit store plante behov og er en genial måde, at få grønne planter ind steder hvor en plante ikke kan leve.

Jeg er vild med det helt mørke billede af de blå blade med dråber på. Der sker så meget på det billede, men man skal virkelig kigge efter før man ser det.

Kig lige en ekstra gang på bonderoserne . De er jo bare smukke, mine øjne drages dem, hver gang jeg kigger på dem.


Jeg har længe haft sorte træ rammer rundt om alle mine plakater, og jeg er stadig totalt tosset med det. Jeg synes det er super flot, og rammer billederne så flot ind.

Dog kan det godt blive lidt tungt, at se på når der er for mange billeder sammen, og derfor bevægede jeg, mig et par skridt væk. Jeg har nu guld rammer og jeg elsker det. Rummet bliver meget lettere, at se på. Planterne træder mere frem og billederne ser alle bare tre gange så lækker ud, med en guld kant på. De er her for, at blive.

Mine nyeste plakater og rammer er fra Poster Store . Jeg er vild med stort set alle deres posters. De er hurtige, rare og flinke mennesker bagved skærmen.

Endnu bedre har de faktisk givet mig lov til, at dele en rabatkode sammen med jer. Dette betyder, at de næste 10 dage kan i få 30% på alle deres posters og rammer undtagen selection. Brug koden malene30 rabatkoden kælder til og med fredag den 15 feb.

Så gør lige som mig, og gå shop amok 🙈😀

Al’ brand samarbejde er altid nøje udvalgt. Holdning og ordlyd er altid min egen. De produkter der fremvises er enten ting jeg selv bruger, ønsker mig eller elsker og derfor gerne vil dele med jer.

Synes godt om

Kommentarer