Ti ting du ikke vidste om Virupan. Behind the scenesJeg prøver at give jer et lille indblik i, hvem der er bagved skærmene, før det kommer ud til jer.

Har i ikke læst indlægget om Drea, så læs med HER

Den anden figur i ikke ser er Vip.

Virupan Sridaran

1: Bedste ven

2: 5 måneder ældre end mig, og så snakker vi ikke mere om det 😜

3: Min tilkalde vagt, hver eneste gang der er en krise, what so ever. Han har vagt 24/7 og er altid til tjeneste ❤️

4: Er alt ædende. Jeg har aldrig hørt manden sige, det kan jeg ikke lide og spiser meget gerne retter, der er kreeret af undertegnet.

5: Dimitral modsætninger mht til sport. Vip er muskler og fitnesscenter, mens jeg er rittersport og sofa (det er ikke helt sandt, men lidt 🙄)

6: Ham der klarer alt det tekniske på bloggen. Jeg gider ikke engang komme med eksempler (okay, jeg kan ikke, for jeg aner ikke helt, hvad han gør, men han får det hele til at fungere)

7: Klipper. Det er ham, der sætter videoer sammen og laver lækker musik

8: Youtube babysitter. Det ved jeg alt for lidt om. Jeg laver videoer og sender opgaverne videre til ham.

9: Kan drikke en sømand under bordet i Jack D. Jeg forstår ikke, hvor det bliver af, men han kan blive ved. Det er vildt.

10: Den bedste partner in crime. Hvis jeg har en god ide, en krise eller bare skal af med et eller andet latterligt, så er han den første jeg ringer til.

Hvis Vip ikke havde været en del af alt dette, så havde det slet ikke været som det er. Han ligger rigtigt mange timer i det og gør det helt uden brok. Han har tålmodighed, også selvom han skal forklare det samme til mig tre gange og inderst inde godt ved, at jeg stadig ikke har fattet det. Han er min bedste ven og jeg er stolt og beæret over, at han vil være en del af denne vanvittige verden. Jeg ville slet ikke gøre det uden ham.

En lille bonus information. Tøser!! Han er single, og jeg deler ham gerne, ihvertfald en lille smule 😜 


Synes godt om

Kommentarer