Ting man kan tolke om mig igennem mit hjem.

Jeg synes det kunne være lidt sjovere at lave en "10 ting om mig" på en lidt anden måde end normalt.
Det er nok også mere for at vise, at jeg også er ganske almindelig og menneskelig, der er doven, kedelig og faktisk også har opvask stående (også i flere dage nogle gange).
Det er ret sjovt at se folks personligheder igennem deres hjem på både godt og ondt. Jeg elsker det.

1. Jeg hader at støvsuge, så derfor kan der altid findes lidt snusk i hjørnerne, da jeg gør alt, hvad jeg kan for at hoppe over, hvor gæret er lavest.

2. Mit hjem er fyldt med mange ufærdige projekter, fordi så får jeg lige en ny ide. Jeg har op til flere tæpper jeg er ved at hækle, som slet ikke er færdige endnu, en stol der skal ombetrækkes og en taburet som mangler et søm og lidt lim.

3. Mit soveværelse er altid fyldt til randen, da det både fungere som soveværelse, kontor og depotrum. JEG MANGLER ET EKSTRA RUM TAK!!!

4. Jeg ser min køkkenbordplade ca. en gang i ugen, da den normalt er permanent dækket af opvask.

5. Jeg ejer kun én spisebordsstol, da jeg "kom til" at sælge de andre.... Ups...

6. Jeg ejer ikke et helt service stel til 12. Hverken i bestik eller i tallerkener. Mine gafler forsvinder på mystisk vis og jeg har ikke fanget gaffeltyven endnu.
Jeg taber gerne en tallerken i ny og næ, derfor har jeg også en del forskellige. Men hey, jeg er fortaler for forskellighed.

7. Jeg har bøger alle vegne.
Min far har sagt jeg ikke må flytte før jeg har råd til en flyttemand ( eller, at jeg flytter ud til flyttemanden hahahah), da min far er sikker på, at hans ryg ikke magter flere flyttekasser fyldt til randen af bøger.
De er dog gemt godt væk i lejligheden, men hvis man kigger godt efter kan man se de titter frem forskellige steder.

8. Mit fjernsyn virker ikke ordenligt. Det har det faktisk ikke gjort i over et år. Egentlig er det mest fordi, at det er tusse gammelt og fra da jeg flyttede hjemmefra for maaaaange år siden. Men, jeg bruger det sjældent, så der er så mange andre ting jeg hellere vil have end det :)

9. Jeg reder stort set aldrig min seng. Det er en af mine dovne ting som jeg bare aldrig får gjort. Jeg vælter bare ud af sengen, og skal i gang med dagen.

10. Der står altid lys og fyrfadslys fremme, da jeg elsker hygge og selv om sommeren er de tændt.

11. Liiige en ekstra ting om mig ;). Planter er jo som sagt en kæmpe del af mit hjem, og jeg har altid mindst en plante som jeg hader og en som jeg ikke er sikker på bliver til noget godt, men stædigheden forhindre mig i at smide dem ud. Så forærer jeg dem hellere væk. Det gør jeg så også ret tit. Kom hjem til mig og det er sjældent, at du får lov at gå uden at tage en plante med hjem. ;)


Synes godt om

Kommentarer

Napuriv
,
Sjov artikel
MadebyMalle
MadebyMalle,