Valentins opkast


Hej Rødder
I går var det valentinsdag. Jeg håber i alle fik en hilsen fra dem i elsker og huskede at fortælle dem det tilbage.
Dagen i går blev brugt i blomsterbutikken. Vi havde dejligt travlt og mere travlt end vi egentlig lige forventede i første omgang.
Men som jeg læste i en eller anden artikel skal man forvente en fremgang på valentinsdag på omkring 10-15 % om året. Så passer det jo meget godt med fremgangen.

En kommentar, som jeg ved alle blomsterdekoratører hører hvert år til Valentines dag er spørgsmålstegn ang. prisen. Det er korrekt.!!
Roserne er så dyre at det faktisk bedre kan betale sig at købe en mindre helikopter eller en nedlagt færge.
I tjener da også bare rigtigt godt denne dag. Hold nu op det hører vi mange gange. Jeg må skuffe jer alle sammen og sige NEJ NEJ NEJ.
Grunden til de tonse høje priser præcis denne dag er simpelthen udbud og efterspørgsel. ALLE i hele verden skal have røde blomster og ikke mindst røde ROSER til denne dag.
Derfor sætter gartnerierne priser så meget i vejret, at det bliver helt udblu.
Dette gør, at vi ikke tjener ret meget på blomsterne og slet ikke på de røde blomster. For vi ved jo godt alle sammen, at det er idioti, at den samme rose, som ugen før kostede 25 kr. nu koster 3 gange så meget. Derfor sætter vi ikke priserne som vi burde gøre. Husk butikken skal jo også betale husleje, løn, forsikringer og cellofan. Men, vi er der og vi har buketterne. Også de røde, og der er skam også masser af roser.
Valentines dag er nu overstået, og vi glæder os til næste uge, hvor blomsterne igen er i en pris, hvor kunderne ikke er ved at stille træskoene, når vi fortæller prisen.

Der var ingen Valentines buket til mig, men pyt da også med det, fordi jeg ved, at en kæmpe del af Horsens ladies har fået mine buketter og er blevet glade.
Det er nok for mig.
Med snot i næsen og ondt i halsen vil jeg ønske jer en herlig onsdag, eller hvad der er tilbage af den.

Synes godt om

Kommentarer